Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Juncker kupuje reklamu na Junckera. Je určená vám a vy ji taky zaplatíte

5. 10. 2015
15 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Ano peněz na bezúčelné rozhazování není nikdy dost...

Nahlásit

-
0
+

Českým občanům především chybí tyto informace : Jaký by byl přístup zboží z ČR na trhy EU, pokud by ČR vystoupila z EU. Jaký by probíhal režim na hranici, týkala by se hraniční kontrola jen vyváženého zboží do EU, či i občanů ?

Nahlásit

-
0
+

Co jsem videl?
Prilis silne odbory snazici se rozhodovat o tom co bude firma delat.
"System" odmenovani ve firme kde rozhoduje delka pracovniho pomeru nikoli schopnosti nebo nedej Boze odvedena prace a jeji kvalita.
Alibismus a lzi, nikdo nikdy za nic nemohl a kdyz jsem jednoznacne poukazal na SVOU VLASTNI CHYBU pak mi kolegove temer spilali at tam neco takoveho nezavadim.

V Bruselu uz pred rokem 2004 znacne mnozstvi tzv. spoluobcanu ponekud tmavsi pleti, kteri vam na ulici nejen ze neuhnuli ikdyz jste nesli neco velkeho a tezkeho ale navic jeste nadavali (zrejme jejich materstinou).

Zdrazeni po zavedeni pevneho smenneho kurzu BEF k budoucimu Euru...

Asi by toho bylo vic.

Nerikam, ze tam nebyly i pozitivni veci. Cisto, upraveno, dobre pivo :-) ale ty principialni spatne veci z meho pohledu prevazily pozitiva.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hrozně rád bych si přečetl, co jste tehdy viděl, že Vás to tak odrazovalo. Ne, nejsem příznivce EU, ale tehdy jsem (bohužel) hlasoval pro. Zajímají mě jen Vaše postřehy. Děkuji

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Tak jistě, ale řeč byla o unii. Rozdíl, i když nijak zásadní, je v tom, že když si Babiš odpustí 1,5 miliardy, které měl poslat státu, tak mu to může Kalousek mlátit o hlavu až do dalších voleb. Na Junckera už nedosáhne nikdo.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No lidi samozřejmě mluvícím eurohlavám nevěří ani pozdrav, ale ta obava, že bez EU by to nešlo, že naši politici jsou ještě horší a že bychom upadli do sféry vlivu Ruska, ta je poměrně rozšířená.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-odchod-z-eu-0qb-/p_politika.aspx?c=A151003_180810_p_politika_wag

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Čím ví napínáte tětivu luku, tím jsou konce blíže u sebe. Když je té propagandy moc, přestanou tomu lidé věřit. Realita je už příliš v rozporu s krásnými proklamacemi a materiály na křídovém papíře. A Evropská komise rozhodně nemá takové charisma, aby se k ní občané upnuli v poslední naději a čekali na "zázračné zbraně", které přinesou konečné vítězství...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No a co bychom chteli?

V roce 1989 jsme se z jednoho sociku tak trosicku (ale ne prilis) vymanili abychom se k nemu dobrovolne vratili vstupem do EU 2004.

Od roku 1998 pracuji pro Belgickou firmu a kdyz jsem videl pomery v EU na vlastni oci byl jsem pochopitelne proti. Zel bohu pro vstup bylo vic lidi nez kolika jsem stihnul rict jak to tam vypada..

Tak nyni nelenme a pojdme "presvedcit babu" at hlasuje v referendu pro CZexit.

Mozna se po vystoupeni budeme chvili placat jako ryba na suchu. Kazda jina cesta ovsem znamena jistou zahubu.

Nahlásit

-
0
+

Kdo to zaplatí:
http://ceskapozice.lidovky.cz/nemecko-kdo-bude-financovat-uprchlickou-krizi-f4o-/tema.aspx?c=A151001_122330_pozice-tema_lube

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No a ty "národní státy" snad ne?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Co se týče imigrace, tak je zajímavé sledovat, kdo je pro: politici a úředníci placení z rozpočtu, dredatí aktivisté a neziskovkáři placení z rozpočtu, akademici placení z rozpočtu, ...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Může mi zastánce demokracie vysvětili, jak vám to může fungovat, když zde existuje takto jasná jednostranná agitace (za peníze všech)?

Nahlásit

-
0
+

jde stále o stejný princip, sami si platíme vlastní záhubu (i cukrovary ze svých výnosů přispívaly na regulační orgán, který je vlastně zlikvidoval, podpora imigrace je omílána dostatečně na jiných místech, atd).
Bussiness for Britain opomněli ještě čtvrtou rovinu výdajů - národní rozpočty ovládané uplacenými provinčními místodržícími "velké" EU .částečně to zmiňuje autor, ale nejde jen o "drobné na přímou reklamu, jde o výdaje utopené v rámci vzdělávání (agitka ve školách), masáž v médiích (výpalné na ČT slouží i vlastnímu poškozování) ap.

Nahlásit

-
0
+

Všimněte si té schizofrenie. Nikdo neví, kde končí pravomoce EU byrokratického aparátu. Někteří jedinci, jako Juncker, vidí v EU superstát, který má mít vládu nad jednotlivými místními správámi (státy). Jiní vnímají EU jen jako spolupráci jednotlivých států, které si mají vládnout samy. Tihle lidé se mají spolu domluvit a navrhnout společné řešení. Jeden o voze, druhý o koze. A pak máme od EU něco kloudného čekat. Nepotřebujeme druhou vládu, vystačíme si s našimi politiky sami. Sebevětší výdaje na jakékoliv unijní kraviny nepomohou, natírají zcela prorezlou konstrukci, která už drží jen díky té barvě.

Nahlásit

-
0
+

Nějak mně unikl smysl článku. Těch zbývajících 139.75 miliard snad nejsou vyhozené peníze?

P.S. Přesněji, nejsou to vyhozené peníze, protože vyhozené peníze prostě zmizí a k ničemu neslouží. To by byla ta lepší varianta. Unie peníze bohužel nevyhodí, ale použije je k tomu, aby škodila ve všech oblastech, kam dosáhne.

Nahlásit

-
0
+