Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Vítejte ve volební reality show Donalda Trumpa!

28. 7. 2015
 5 388
12 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Začíná to vypadat zajímavě. Pokud v USA nežijete (a upřímně, já toho o Donaldovi také spoustu nevěděl), podívejte se na pár videí na Youtube ("Top 10 Crazy Donald Trump Moments"), z komentářů třeba dnešní Krugman ("Style, Substance, and The Donald"), Scotta Adamse ("How Trump Becomes President") a Wikipedii (věděli jste, že 2001-2009 byl demokrat?)

Osobní preference stranou, může se The Donald stát prezidentem? Mě připomíná Zemana nakříženého s Babišem. Ti oba uspěli, takže proč ne. Souhlasím s Adamsem, že klíčové bude, jestli se mu podaří najít dostatečnou špínu na svého protikandidáta, stáhnout jej na svoji úroveň a najít nějaký trumf na závěr kampaně.

Nahlásit

-
0
+

U nich poslední prezident s jedním heslem už vyhrál - Yes, we can!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

volim Ron Poal - jinak se nemusi volit!

Nahlásit

-
0
+

Zvláštní. Včera jsem vytvořil tematicky podobný článek. Rozebírám v něm ale trochu jinou otázku a to čím je Donald Trump navzdory svému excentrickému chování a zjevnému populismu pro americkou politiku prospěšný. Domnívám se, že jeho odvaha otevřeně hovořit o politických tabu (typu migrace a soužití "bílých Američanů" s tzv. Latinos) nutí ostatní kandidáty opustit svoji "comfort zone" a rovněž promluvit k zásadním tématům, které hýbou americkou společností. Věřím přitom, že ti tak učiní v duchu tradice občanské svobody a v důsledku vše povede k posílení americké demokracie. Více zde: http://coffeebreaker.cz/donald-trump-prezidentem-pro-amerika-potebuje-realitnho-magnta/

Nahlásit

-
0
+

No jo, amíci jsou hold blbí a ani neví co jsou počítače, natož nějaký kosmický výzkum ...... vše přece pochází od nás. My jsme mistry světa ve všem. Tedy i v tom, koho si má amerika zvolit za presidenta.....

PS: Poraďte, jak vysvětlit cizincům, kteří negramoti u nás mohli zvolit Zemana na hrad. A přitom většina má pas i zuby ..... :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Američani by se měli už konečně zamyslet sami nad sebou a hlavně nad jejich zahraniční uchvatitelsou politiku. Dřív se říkalo kam Rusák šlápne, sto let tráva neroste,. Nikdy by mně nenapadlo, že toto budu říkat o Amících. Ale co by člověk chtěl, když většina z nich nemá ani pas, natož zuby, nevytáhla paty ze svých "county" a nezná své všechny státy v zemi. A to nemluvím o cizině, ani snad nevědí, kde je Evropa. Asi si zvolej toho Buše nebo Oral Clinton. A to Bůh s námi

Nahlásit

-
0
+

Určitě lepší má svůj názor, než volit Hitlery nebo toho dalšího vola v pořadá Vyjeba.

Nahlásit

-
0
+

Tohle předvolební období v USA není o pravdě, odbornosti ..... ale o tom, jak co nejvíce šokovat a tím na sebe upozornit. Donald Trump tudíž není výjimkou. A jde mu to celkem dobře. O tomto by měl autor vědět, když byl chvilku v USA.

To, že je někdo miliardář, se v USA cení, na rozdíl od Evropy a hlavně ČR. K takovému bohatství vedou pouze dvě cesty a maximálně jejich kombinace. Buď musí umět, nebo být gangster. O té druhé jsem u Donalda neslyšel.

Nahlásit

-
0
+

"Our first openly asshole president".

Nahlásit

-
0
+

S jedním heslem kandidoval v ČR Babiš taky a zvolili ho, tak snad jsou v Americe voliči prozíravější....

Nahlásit

-
0
+

Demoliční kopule? Snad koule.

Nahlásit

-
0
+

A co Bilzerian? :D

Nahlásit

-
0
+