Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Aleš Michl: Nižší schodek rozpočtu? To si jděte vyříkat se socanem!

10. 1. 2015
 20 026
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Michl sám je socan. Jediné co dokáže vymyslet, je šikana těch, kteří tu něco vytvářejí. Typická socialistická úvaha: nechtějí nám dát, kolik chceme, tak je pěkně podusíme. Budou dusit tak dlouho, až nebude koho.

NEPLACENÍ DANÍ JE VÝRAZ OBČANSKÉ STATEČNOSTI! Výraz toho, že si vážím sám sebe, svého majetku, který jsem legitimně nabyl a že nechci být okrádán a šikanován Michly, Sobotky, Babiši, Singery a dalšími lupiči. Existuje přeci zcela jednoduchý test, zda je někdo potřebuje. Dobrovolné placení daní. Ať si ty pány a soudruhy platí ti, kteří o jejich služby stojí.

Jsem zvědavý, kdy toto heslo bude označené za "rozvracení státu".

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Se kterým socanem? V poslanecké sněmovně je jich 200...

Nahlásit

-
0
+

Proč jen se socanem? Proč ne s A. Babišem, který rozdává ze státní pokladny? Proč ne s ekonomy, kteří se hrnou do reforem sociálního státu - viz penzijní fondy a II. důchodový pilíř -, a přitom tito jen monetární odborníci (Vladimír Bezděk, Daniel Münich, Jan Procházka, Jiří Rusnok, Petr Zahradník a Miroslav Zámečník), ani netuší, jak je financován státem garantovaný I. důchodový pilíř! Více v článku Ekonomové a dítě. Dostupné na adrese: http://sociologie.netstranky.cz/2-cast-ekonomove-a-dite.html

Nahlásit

-
0
+

Mám takový pocit, že se nám tady rodí nový obor podnikání. Po té co se tady rozběhl obchod s pohledávkami a jejich vymáhání tím, že vznikla situace kdy je škoda nebýt věřitelem, startujeme k dalším světlým zítřkům.
Bylo by dobré si připomenout, jaké skvělé myšlenky byly na počátku obchodování s pohledávkami a jejich vymáháním, bylo by dobré se podívat kolika "velkým rybám" byl zabaven jejich "nezákonně nabytý" majetek a kolik lidí bylo existenčně zlikvidováno kvůli naprostým banalitám, které by nikdy nevznikly pokud by neexistovalo to prostředí, které toto umožňuje.

A je to tady znovu, začínáme vytvářet podobně problematické prostředí.

A pan Michl tady propaguje myšlenky, které povedou k tomu, že "velké ryby" provozující karuselové obchody je v jiné podobě budou provozovat dál a trafikanti budou zavírat trafiky a policie bude zavírat trafikanty. Profit z karuselových obchodů a jiných nelegálních aktivit bude lákavý vždy dokud budou takové daně jaké jsou dnes.

Ve vězení přibudou trafikanti co něco zpackali, už dnes máme na počet obyvatel 2x víc vězňů než Rakousko.
Cestu do pekla vždy lemují ty nejlepší úmysly.

Pan Michl je ekonom, který optimalizuje příjmovou stránku rozpočtu a ne příliš pochvalně se vyjadřuje o těch, kteří řešili výdajovou stránku ( neděle ČT). Přitom se tady přerozdělí cca 50% toho co se vydělá! Je to ještě ekonom?

Nahlásit

-
0
+

"Klíč je v tom, aby žili v riziku, že si kdokoliv může jejich účtenku on-line zkontrolovat. Bude prostě zaevidovaná, měl by na ni být QR kód, to je fakt důležité. Babičce, která někde na vesnici prodává vajíčka, se to může odpustit."
Jsem rád, že nám vládnou takoví moudří a benevolentní mocipáni!
Ale vystihl to pěkně - hlavně ať žijí ve strachu. To pěkně shrnuje názor establishmentu na produktivní třídu, která jej živí.

Nahlásit

-
0
+

elektronická evidence tržeb a hlášení o DPH bude pouze šikanovat ty poctivé. ať mi nějaký génius vysvětlí jak tento zákon donutí vystavit účet někoho, kdo to dosud nedělal, asi ten QR kód bude nosit na čele že to financpolicajt pozná. neznámému zákazníkovi dám účtenku tak jako doposud, se známým se dohodnu tak jako doposud. karuselové podvody nedělají živnostníci s fakturama v desítkách tisíc ale pakárna s formuláři jim pěkně hne žlučí. ti co tiskli falešné milionové obraty najdou další vyjebávku někde jinde. ať pan Michl vyčíslí kolik peněz navrhovaná opatření přinesou (ušetří) a pak ať dostane metál, nebo jde raději okopávat záhony. miluju vládní opatření plná velkohubých prohlášení jak to je geniální a pro lidi. výsledek je většinou jen větší bordel, zbytečné výdaje a za odměnu, že dřeli jako koni si nasypou odměny. odpovědnost za nesmysly nulová.

Nahlásit

-
0
+

Máme šanci postupně dohánět Západ?
S těmi idioty z ČNB, co nám kurví měnu, máme šanci dohnat jen Zimbabwe.

Nahlásit

-
0
+