Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Dotazník budoucího europoslance: Ondřej Liška, Strana zelených

15. 5. 2014
 12 109
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Současná strana Zelených má jediný význam - dokáže vytvořit tak extrémní stanoviska, že tradiční komunisté vedle toho vypadají vlastně docela v pohodě.

Nahlásit

-
0
+

Před napsáním tohoto příspěvku jsem několik minut prováděl uklidňující cvičení, abych jej byl schopen napsat tak, že mě admin nevyloučí z diskuse. Tedy diskuse. S demogogií, podobně jako s vírou, se diskutovat nedá. Po té co marxistum došel proletariát a centrální plánováni se uplánovalo k sebezničení, bylo třeba najít nový modus operandi pro budování totality. Nejprve je třeba vyděsit lidi tím, že se řítí do ekologické apokalypsy a potom nastoupí zelení rytíři s nabídkou: My vás zachráníme, když nás budete volit a poslouchat. Falešní zelení proroci od autorů Limits to Growth po oteplisty pri OSN připravují půdu. Pak přicházejí samozvaní spasitelé vzor bursík slibující záchranu, když jim svěříme moc ovládat naše životy do všech detailů. Zelená nahradila rudou, ale cíl je stejný.

same shit, different color

Nahlásit

-
0
+

Socialism - same shit, different day

Zelení (a třeba ještě topkaři a jiní pravdoláskaři) jsou jen malinko odlišnou verzí socanů, než klasická sorta "jistoty a prosperita". Jim nejde o třináctý důchod, ale dotačku tady, grant tam. Je třeba přece podporovat "kulturu" a tak se pošle pár milionů genderovému divadlu kam na představení chodí za měsíc pět lidí. O tom, co je kultura rozhodujeme my, strana. Elita národa přece nejlépe ví, co je pro plebs dobré. Tenhle hnus fialovej má totiž výrazně elitářské sklony, projevované ohrnováním nosem nad odlišným životním stylem a odlišnými názory jiných lidí. Tito nadlidé vědí naprosto přesně co máte jíst, co číst či sledovat v TV, jakou dopravu využívat. A s pomocí Státu vám své hodnoty nacpou do krku, abyste se jimi udusili. Tito dobroserové jsou schopní humanitárně bombardovat půlku planety jen, aby té nešťastné polovině ukázali světlo a teplo "liberální" demokracie. Nejžhavější kandidáti pro stvoření nové totality.
Sice ještě není dotazníkům konec, ale vůbec bych se nedivil, kdyby Liška vyhrál cenu za "nejúchylnější odpovědi roku".

Nahlásit

-
0
+