Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Volební speciál: Vaše peníze. Jak s nimi chtějí hospodařit Miroslav Kalousek a TOP 09

12. 10. 2013
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Pochybuji, že těmhle řečem dnes ještě někdo věří. Jen blbec se dvakrát spálí o jedny kamna. TOP09 spíše zůstane stranou pro městské neomarxistické intelektuály, kteří se omylem považují za pravicové. Kalouska se sice trochu štítí, ale volí knížete, protože je to in a cool.
Ad) společné zdanění a tzv.diskriminace manželů v jednom pásmu - Kalousek zjevně vůbec nepochopil, o co ve společném zdanění jde.

Nahlásit

-
0
+

Závěr je jednoznačný. Jestli to jsou opravdu názory Miroslava Kalouska, pak nemůže volit TOP09.

Nahlásit

-
0
+

Mile překvapil hlavně v odpovědích na otázky: 1, 2, 5?, 6 a 10 dokonce i 20! :-). Zklamal stejně jako ČSSD zejména v otázkách: 3, 4, 9, 11, 12!? a pár dalších je sporných, ale podrobnější rozbor je značně nad rámec této ankety. Obzvlášť zajímavý je názorový posun levicové TOP 09 po volbách 2010 (z hlediska vládnutí) hodně doprava (z hlediska dalších předvolebních slibů). Opět zůstane pouze u těch slibů? Kdyby došlo na činy a projevovala se zpětná vazba, bylo by to pro mě osobně u pana Kalouska velké překvapení. V tomto případě je lepší učit se metodou pokus omyl než neexperimentovat vůbec a zůstat u špatného řešení.

Nahlásit

-
0
+