Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Volební speciál: Vaše peníze. Jak s nimi chtějí hospodařit Jan Mládek a ČSSD

9. 10. 2013
12 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Pan Mládek svými odpověďmi v plném světle ukázal svůj ekonomický amatérismus (odpovědi 4, 17 a 20) a aroganci (odpovědi 1 a 3). V několika dalších předvedl předvolební vyhýbání se jednoznačným odpovědím, jen aby svými názory některé voliče nerozhněval.

Nahlásit

-
0
+

Tak takovej Respekt se prozatím tváří, že Svobodní neexistují :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Lži politiků v lásce nemám, ale v tomto případě bych byl pro, aby Mládek pouze lhal a skutečnost pak byla jiná. Jen doufám, že ne ještě horší, než to, co má v plánu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Kdyby ODS a TOP09 splnily to, co slibovaly, máme se výrazně lépe než teď a jednu z nejrychleji rostoucích ekonomik v Evropě (bohužel činily většinou přesný opak). Kdyby socani splnili to, co slibují ve všech volbách, tak máme do několika let státní bankrot. Naštěší je i u nich několik málo lidí se základním ekonomickým vzděláním a tyto populistické bláboly neuvádějí v život.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Větší snůšku populistický prázdných řečí jsem dlouho nečetl. Odporuje si v každé druhé větě, jen namátkou:
6. Souhlasíte se speciální daní pro určitá odvětví, například banky, pojišťovny nebo telefonní operátory?
„Ano, jsou to oligopolní odvětví s vysokými zisky, na kterých by se měl více podílet český stát.“
11. Jste pro další privatizaci státních podniků, například pošty, drah, lesů?
„Ne.“
Vlastně když se na to podívám tou „správnou“ optikou Parazita, začínají dávat všechny odpovědi až zarážející smysl, jen mě z toho lehce mrazí..

Nahlásit

-
0
+

Vzhledem k tomu, jak dopadli všichni, kteří se snažili rušit úřady nebo omezovat jejich utrácení, tak bych nečekal nic než totální mediální válku - jednostranné úniky odposlechů a úředních dokumentů, tendenční informování ze strany státních novinářů i jejich kamarádů od Bakaly a Babiše (Rudé Právo nemá ani cenu rozebírat) a ryk všech "nevládních&quo t;organizací, které by přišly o sladký vládní cecík. Jistě, pane ministře je ukázkou více než názornou.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Váženýp.Dvořáku-vidím,žejstene četlpozorně. TotolikspornéDPH-kdy málem svrhávalivláduaslibovali,jakje jpovolbáchzmění-ponechává votázce7.-nastejnéurovni-poKal ouskovi!Jakmužetepsát, žebude100Xlépe- když schodek st.rozpočtupoKalouskovibylk 1. řijnu- 38miliard -to vševdoznívající recesi! Rozpočet ZEMANOVI vlády jevdobě-kdyse zvedáprosperitavevětšinězemíEU - SESCHODKEM112MILIARD-Myslím, žesenaKalouskabudeještěvzpomín at!Celoutudobu krizearecese- přežiločesko-sjednouznejmenšíc hnezaměstnaností-a8nejmenšímst.dluhem z28zemíEU!

Nahlásit

-
0
+

Obávám se, že p. Sobotka a spol. je všeho schopný. Buď jak buď, pravděpodobně vyhrají volby, sestaví vládu a za pár měsíců budeme míti na naši debatu zcela jasnou odpověď... Jen nechápu tu umanutost pro přijetí eura, to už dle ČSSD v roce 2019 budeme tak silná ekonomika, aby nás nepoškozovalo ? I když, kdo ví, zda v roce 2019 ještě nějaké euro bude....

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Pokud by přesně dodržel to, co slibuje a co má v plánu (i když s mnohým nesouhlasím),tak bude 100x lepší, než dvě předchozí vlády.
Nečas s Kalouskem taky slibovali, že nebudou zvyšovat daně, a jaká byla skutečnost!
Není až tak důležité co kdo slibuje, ale čeho je schopný až získá moc!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

A zítra bude 99 % odpovědí naprosto opačných a mně se zlepší nálada. Jsem zvědav, zda se Svobodným podaří dostat do Parlamentu, aby trošku zčeřili kaprům jejich poklidný český rybníček... A hlavně dodali např. do médií úplně odlišný pohled na věc, názory, že se věci dají dělat také úplně jinak, než jen více zdanit, zakázat, přikázat a zregulovat. O sražených patách před Bruselem ani nemluvě.

Nahlásit

-
0
+

Velká Kapsa ukazal, že neumí anglicky, že neví, k jakým absurditám vede pozitivní diskriminace, že nechápe smysl společného zdanění manželů (které prý nemá smysl) v prostředí progresivní sazby (kterou chce zavádět), že nechápe, co je to progresivní zdanění (které nikdy nezmizelo), a také jak funguje zákon o vyrovnaném rozpočtu. Zbytek byly celkem očekávatelné nekonzistentní výkřiky.

Nahlásit

-
0
+

Pán Bůh s námi a zlý pryč ......

Nahlásit

-
0
+