Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Temelín jako rizko hospodářské, politické i jiné

29. 5. 2013
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Ale já nejsem žádný nekritický obdivovatel Ruska, naopak se považuji za anglofila :-).
Ale tahle mantra "abychom se nedostali pod vliv Ruska" mne už unavuje. Je to stejná nálepka jako rasista nebo homofob nebo xenofob. Je zajímavé, že ji většinou slyšíme od lidí, kteří zároveň tvrdí "co Brusel činí, dobře činí".

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

- Obávám se, že Vám by se mi to z principu vysvětlit nepodařilo.
- A jinak, například:http://zpravy.e15.cz /zahranicni/udalosti/olympiada -v-soci-je-obri-tunel-na-milia rdy-tvrdi-ruska-opozice-993179
-Osobně bych dal přednost zemřít na rakovinu než se "dostat pod vliv Ruska". (Přestože v Rusku jsem byl a obyčejné občany a ruskou kulturu mám docela rád.)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

"nejsou žádné bojovnice za svobodu vyjadřování a lidská práva, ale pouhá banda znesvětitelek chrámu" Já jsem to vyjádření pana premiera četl a znělo trochujinak. Ale když se takhle poupraví, tak je to jaksi údernější, že?
Pan premiér Nečas rozhodně hloupý není, na rozdíl od pisálků, kteří aby svým tvrzením dodali váhu, tak neváhají i pozměnit citát. Jsem přesvědčen, že pan premiér dobře ví co dělá. A podle mne to dělá dobře.

Nahlásit

-
0
+

Já jsem článek pochopil tak, že není správné stavět elektrárnu, když by poté mohlo hrozit, že nebudeme mít dost peněz na posílání do Brusele. V podstatě kdykoli čtu články pánů Macháčka a Sedláčka, mám z nich podobný pocit. Mimochodem, mohli byste mi prosím přeložit název skupiny pokrokových umělkyň "Pussy Riot"?

Nahlásit

-
0
+

No podle mne je "dostat se pod vliv Ruska" neco podobneho jako "misto umirani na neleceny zapal plic umreme na nelecenou rakovinu". Nebylo by lepší se nedostat pod vliv Ruska, a současně se zbavit vlivu Bruselu?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Vysvětlete mi už konečně někdo, jaké zlo pro nás znamená "dostat se pod vliv Ruska"! Jaký je rozdíl mezi slepým posloucháním Bruselu a Moskvy? Rusko má alespoň suroviny a odbytiště, Brusel má jen dluhy, úřední šikanu a stavění vzdušných zámků.

Nahlásit

-
0
+