Martin Moravec|27. 5. 2013 09:30| reakce na Jan Capouch - 25. 5. 2013 11:46
Člověk jehož život je s pivem úzce spjat ho zkrátka musí pít víceméně denně. Ze zdravotního hlediska nevidím sebemenší probém ve dvou pivech denně. Pijan se zdravotním rizikem je mnohem spíš člověk, co dá jednou týdně 14 piv za večer. Ačkoli oběma průměr vyjde stejně :)
Celá ta aféra kolem mykotoxinů ve Svijanském pivu se rozmazává zcela nesmyslně. Doufám, že si dTest pár lahví s tou šarží schoval. Protože to jediné, co má smysl, je prozkoumat a potvrdit nebo vyvrátit, jestli ten zveřejněný výsledek je správný nebo špatný a doplnit komentáři nezávislých odborníků, jestli je to opravdu zanedbání technologické kázně. Ale z toho, co prosakuje o Svijanech na venek, jsem toho názoru, že ten výsledek je zcela správný a teď je jen snaha odvést pozornost jiným směrem, popř. udělat viníka z dTestu.
Nahlásit
-
0
+
Aleš Müller|25. 5. 2013 09:49
Jedno až dvě piva denně? Tak je již pijan, dle lékařské klasifikace. Ale u sládka je to společensky přijatelné :- )
Diskuze: Jan Šuráň: České pivo je lepší než dřív
Přihlášení do diskuze
Diskuze
Martin Moravec|27. 5. 2013 09:30| reakce na Jan Capouch - 25. 5. 2013 11:46
Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Jan Capouch|25. 5. 2013 11:46| reakce na Aleš Müller - 25. 5. 2013 09:49
Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Mario Vápeník|25. 5. 2013 11:38
Nahlásit
Aleš Müller|25. 5. 2013 09:49
Nahlásit