Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Feministky (zase) ubližují hezkým holkám z chudých rodin!

25. 3. 2013
 10 946
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Spoře oblečené ženy v reklamách (Re-Klama=opakovaný klam) se budou vyskytovat tak dlouho, dokud budou existovat sexuálně neuspokojení muži.

Nahlásit

-
0
+

No, a vsimnul jste si, kdo slinta nad casopisy o autech, ktere si nikdy nebude moci koupit (ktere jsou z pulky plne reportazi z veletrhu s polonahymi slecnami)? A pak si koupi od stejne znacky aspon nejlevnejsi model?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Tyto hostesky pózují téměř na každé výstavě, včetně těch kde se prodávají automobily.

A mimochodem, když se podíváte sem http://www.youtube.com/watch?v=FtfClQOmPGU

uvidíte kolem Škody Rapid, auta nižší střední třídy poletovat spoustu hostesek, roztleskávaček a modelek.

I Škodu Fabia prezentuje krásná modelka http://www.youtube.com/watch?v=WtOEol5ZljA

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

" ženská nahota v reklamě souvisí s nízkým vzděláním a nízkým příjmem cílové skupiny." Nikdo ani netvrdi, ze nahota miri jen na nizkoprijmove.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ta auta určitě nejsou určena pro "nižší třídu". Co ovšem samotný autosalon, kdo na něm z řad návštěvníků převažuje? Představa, že mám zájem koupit auto za milión či více a jdu se na něj podívat na autosalon, mi přijde poněkud komická.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No já nevím. Co by asi autor tohoto článku řekl na to, že na různých autosalonech u aut za miliony pózují lepé a dráždivě oblečené děvy? Přitom ta auta asi nejsou určena pro nižší třídy ;-)

Nahlásit

-
0
+

Rád bych ještě podotknul, že ani těm nejvzdělanějším není cizí, pokud to považují za výhodné, přiodít se, resp. nepřiodít. Narozdíl od dojičky to udělají vědomě, ale běda muži, který by na takovýto jasný signál přirozeně zareagoval. reakce se sice očekává, ale nejprve musí být projevena vyhověním návrhu, povýšením... pochopitelně pouze na základě odbornosti a až pak, možná...

Nahlásit

-
0
+