Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Cena za Nagano

22. 2. 2013
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

No tak teďka si nejsem jistý, jestli pan Kašpárek právě nepatří mezi ty, kteří právěže nejsou ti noví Jágrové anebo jen dochází zajímavá témata. Když už mluví o tom, že se nakupovala výstroj, tak pochybuju, že by to snad někdo realizoval na úkor chleba s máslem (pokud ano, pak bych to nesváděl na Zárubu či Jágra, ale na jedincovo duševní zdraví), navíc mám ten pocit, že když se koupí helma, odvádí se DPH do státního rozpočtu a taky má výplatu prodavač výstroje, který část své mzdy odvede v rámci daně z příjmu do státního rozpočtu a další část utratí, z čehož se opět odvádí DPH a pořád dokola...Takže mám dojem, že je fajn, že se děti sebrali a šli na hřiště s dřevěnou hokejkou a tenisákem, než aby seděli u počítače, sříleli zombíky a hrbili se a kazili si oči...A že obětovali školy, lásky a kamarády??? Dle mého názoru hloupost. Naopak se domnívám, že právě kolektivní sporty pomáhají rozvíjet kamarádství, spolupráci v týmu, holky na hokejisty letí a o fyzické odolnosti se netřeba bavit, atd, atd., atd....:D. Mám dojem, že význam článku nechápu. Na finmagu se objevují kvalitní příspěvky a také ty méně kvalitní - tento, dle mého názoru, patří do druhé ze zmiňovaných skupin....Nebo jde jen o to, aby autor čtenáře zase šokoval? Co bude příště? Ekonomický význam vraždy, když už minule byla ta korupce???

Nahlásit

-
0
+

Děkuju za titulek, pobavilo, kdo vše se radoval :-)
Jsou na tom ale jiné země jinak? Polsko šílelo ze skoků na lyžích, Íránci znají míry každého vzpěrače. Lidé chtějí hrdiny se kterými se mohou ztotožnit, a najdou si je.
Pokud by rodiče nedávali dětem do rukou hokejky, byly by tam baseballové pálky, tenisové rakety nebo golfové hole. Opět nemyslím, že jsou Češi vyjímeční. O opaku by mě přesvědčila statistika o tom, že výdaje na sprotovní výchovu jsou u nás těžce nad průměrem.

Nahlásit

-
0
+

Jó, šokovat! O to tady jde! Proto tady teď stojím na lešení.... Ale teď vážně. Tvrdit, že (zejména) kolektivní sport někoho obere o sociální dovednosti, je velmi odvážné. Naopak každý sport pozitivně působí na tvorbu osobnosti dítěte. Pokud si rodiče léčí své nesplněné ambice na svých dětech, není to vyhrazeno sportu, ale díky bohu za něj - nebo snad chceme místo Jágrů radši více Vondráčkových, Rytmusů nebo Martinů Romanů? Kdo je ten hrdina nové doby? Z Jágrů nebudou Čapkové, Baťové, Masaryci ani Kašpárci, to si musíme přiznat.

Nahlásit

-
0
+