Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: USA: Poprava na dálkové ovládání

13. 2. 2013
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Problém je, že pokud bychom je na jejich úzmí nechali na pokoji, tak by si v klidu cvičili teroristy, v klidu by si vyráběli bomby, popřípadě se cvičili, jak vyrobit bomby z veřejně dostupných surovin. Myslím, že ani nemusím vysvětlovat kde a jakým způsobem by pravděpodobně teroristé využili svých schopností.
Bohužel, váš návrh by byl efektivní pouze tehdy, pokud byste západní státy totálně izoloval. To ale není reálné.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Islamismus je problém, ale nevyřeší se tím, že Západ bude bojovat od Afganistánu po Mali. Měli bychom vymezit podmínky vocuď pocuď - tzn. je na jejich území nechat na pokoji a doma si tvrdě vynucovat chování, které vyhovuje nám (vulgárně řečeno).
Bezpilotní prostředky jsou jen dalším krokem ke společnosti, kde se čipujou lidi, používají se výhradně elektronické peníze a jí se soylent green.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Co jsem někde četl, tak v současné době je na světě téměř sto konfliktů, různého charakteru. Ve dvou třetinách je na jedné straně muslimský účastník. Muslimskou víru vyznává asi jedna čtvrtina obyvatel planety. Bez islámského mávání kalašnikovem před televizními kamerami, by byl svět poměrně klidným místem k životu.
Je tu problém.

Nahlásit

-
0
+