Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Sedm lekcí z 645 e-booků prodaných bez nakladatele

11. 1. 2013
 6 142
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Moc pěkný článek. Pirátící senioři mě upřímně pobavili.
Ohromě mě baví ty srovnávačky v placení. A zajímalo by mě, jestli by výsledky byly jiné, kdyby se jednalo o průvodce jiným městem (Praha, nějaké menší město...). Jestli by se lišila platební morálka, peníze, kterélidi zaplatí atd...

Nahlásit

-
0
+

Možná by stačil na tu japonštinu Václav Světlík ml. kontakt nemám ale Pavel Slavík z Bujinkan Prague určitě ano- myslím že syn nic smysluplného díky své matce dělat nemůže , tohle by mu určitě udělalo radost .

Nahlásit

-
0
+

K této krásné funkcionalistické šabloně (myslím Twenty Ten?) jsem se po létech hraní si s jinými hezčími dopracoval také.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nabídka na bezplatnou pomoc s designem, sazbou a úpravou stále platí ,)

Nahlásit

-
0
+

Výborný a inspirativní článek! Být zde Flattr tlačítko, už hodnotím. :-)

K expanzi do dalších jazyků - je volba němčiny podložená dostupným překladatelem, nebo nějakou statistiků zahraničních turistů v Brně?

Nahlásit

-
0
+

K té expanzi do jiných jazyků, do Němčiny...Co takhle zkusit se spojit s Okamurou a hodit to do Japonštiny? On by snad posloužil i jako slušný prodejní kanál, skrze tu svoji incomingovou cestovku. Nebo jim knihu může poskytovat jako bonus. Každopádně je to Japonec, vozí sem Japonce, podniká v turistickém ruchu a navíc pořád propaguje lepší propagaci lokálního turismu.

Nahlásit

-
0
+

Ano, to máte pravdu. Měl jsem na něm do léta krásně nastylovanou šablonu s ilustrací funkcionalistické zastávky na Obilním trhu v záhlaví. Pak jsem si nějak rozhasil redakční systém, přeinstaloval jej a nedokopal se k tomu šablonu obnovit - i proto, že prodeje nijak neklesly. Samotného mě překvapuje, že výchozí vzhled Wordpressu zákazníky neodrazuje...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Díky za zajímavý článek. K vašemu webu "Poznej Brno". Není příliš fádní na to, že má zákazníky lákat k útratě?

Nahlásit

-
0
+