Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Číslo 3 žije! Není jen Zeman a Fischer

7. 1. 2013
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Volím pana Schwarzenberga a nejsem naštěstí sám.

Nahlásit

-
0
+

Nesouhlasím. U Fischera jsou si všichni naprosto jisti, že bude pro Spojené státy Evropské. Pamatujte, že kdo byl 10 let v KSČa aspoň rok v centrále Brusele, má v této věci 100% jasno. Navíc má jistotu, že by byl po skončení prezidentování přivítán s celou rodinou i příbuznými v Bruseli s otevřenou náručí.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Schwarzenberg má špičkový PR tým. jehož akce jsou v tuto chvíli zaměřeny na zničení Fischera. Načal to Hanák, jakoby "bez přípravy" odrecitoval plamennou výzvu, pokračují další a další. Sám hrabě je spíš v pozadí, úlet pro Reflex mu jistě poradci tvrdě vyčetli.
Teprve ve druhém kole nasadí akce proti Zemanovi, už se těším.
Mimochodem - spoustě lidí by nevadilo, kdybychom byli další spolkovou republikou Německa, hlavně když budou dotace, granty, korýtka.

Nahlásit

-
0
+

Ad Martin Kovář: Jistě, souhlasím. Já jen připomínám pragmatické úvahy na téma "má můj kandidát šanci se dostat dál?".

Ad Aleš Müller: Možná máte pravdu, podle některých průzkumů se Češi řadí spíše na levici. Na druhou stranu delší dobu u nás prozatím vládly vlády pravého středu. Já chtěl spíše zdůraznit, že podle mého názoru má šanci spíše pravostředový Schwarzenberg než jasně levicový Dienstbier.

Ad Jiří Čertík: Zajímavé je, že levice Schwarzenbergovi a Nečasově vládě spíše vyčítá, že se podřídili Klausovu euroskepticismu. Viz např. http://www.denikreferendum.cz/clanek/14672-ani-schwarzenberg.

Zeman je na druhé straně eurofederalista a u Fischera si nikdo jistý být nemůže. Schwarzenberg pak myslím není tak špatná volba ani pro eurorealisty.

Schwarzen berovavidea se mi také moc nelíbí. O tom snad na Finmag ještě napíšu.

Nahlásit

-
0
+

Já osobně si myslím, že nejlepší je, když se každý človek podívá na názory jednitlivých kandidátů, na jejich minulost, atd. A ať pak každý človek sám za sebe zhodnotí, jaký kandidát mu bude nejvíce vyhovovat.

Nahlásit

-
0
+

Tohle je placený PR článek pro Schwarzenberga? Zapoměli jste to uvést...
V normálním textu bych takovou snůšku, lží, manipulací a polopravd na Finmagu nečekal.

Nahlásit

-
0
+

Hezké, s většinou souhlasím. Ale domnívám se, že se autor mýlí v posouzení politické orientace Čechů. Češi nejsou pravičáci, ale levičáci jak poleno. Sedněte si do hospody a všude uslyšíte, že něco má vyřešit stát. Sedněte si do kavárny mezi vzdělané lidi a opět něco má řešit stát. Jděte na oběd s pdnikateli a opět uslyšíte, že stát má něco řešit, dávat dotace, podporovat.
Za posledních deset let jsem ani jednou neslyšel, aby stát něco nedělal, že to někdo udělá jiný,
O zmatení se postaral nynější prezident, který měl vždy pravicovou rétoriku, levicové vládnutí a antichartické výsledky.
Pak se v tom někdo vyznejme.

Nahlásit

-
0
+

Schwarzenberg je bohužel eurohujer, který dal ve vládě souhlas ke snadnějšímu cucáním našich úspor do cizích zadlužených bankovních matek. Co horšího se musí stát, než takovým politikům řekneme DOST?

A respekt v dnešním mediálním světě? Záměrně neuvádíte ve své agitaci žádné jeho video. Poslechněte si ho proto třeba tady:
http://goo.gl/10zp6 (3. video) a zkuste si přiznat, že i člověk, který si ho váží, má dost problémů, aby to dokoukal do tragického konce a neosciloval mezi studem, pláčem a smíchem. Tohle nespraví sebelepší obsah řečeného!

Karla nechme v klidu dožít na Orlíku.

Nahlásit

-
0
+