Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Bratislava buduje S-Bahn. Proč to nejde v Praze?

17. 1. 2012
 6 550
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Kladno se stalo satelitním městem Prahy. Kdo potřebuje lacino bydlet najde si byt v Kladně. Propojení s Prahou pomocí dráhy existuje a mohlo již před lety dávno fungovat . Nic se neděje, pořád se vymýšlejí kolotoče s tunely, nadjezdy a mosty. Dráha se dostala přes Bubny do centra Prahy a lidé stále jezdí autobusy. Budoucnost bez S-Bahnu, rychle postaveného, není myslitelná. Je otázka kdy a za kolik.

Nahlásit

-
0
+

Ono jediny "S-bahn" co by v Praze mel smysl by mel jezdit z letiste na nadrazi Smichov. Vsechny ostatní vlaky jezdí v primestskem rezimu. Tezko si asi predstavit ze nekdo pojede vlakem napr. z hlavaku na smichov...

Nahlásit

-
0
+

Zaklad slovenskeho S-Bahn nie je zo zakladu Schnell, ale Stehlen. Je to absolutne zbytocna vec v Bratislave a vo forme, ktorej ju ficova galerka spolu s Figlom ponuka je stavba chorou a super tunelom(zlodejinou) noveho tisicrocia. Ziadne napojenie na Vieden do roku 2050 sa nechysta a to si mozete overit aj na stranke EU, kde v Rakusku dostala prednost trasa na Balkan. Slovenski novinari maju o tom zakaz pisat ako mali o gorile a budu to riesit az bude po funuse. Ako vzdy.

Nahlásit

-
0
+