Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Tajný projev premiéra Nečase k vyhazovu ministra Pospíšila

28. 6. 2012
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Souhlasim a vede me to k jedne osobni zkusenosti. Dochazim do vezeni v ramci VDP (chcete-li jako duchovni). V prubehu letosniho roku zde doslo k urcitym faktickym zmenam, ktere maji puvodni myslenku velmi dobrou, ale realizaci dost spatnou. V konecnem dusledku mi na hodinu chodi ne 12-20 lidi (rekneme tak 8-10 skutecnych zajemcu), ale tak 1-2. A kdyz uvazite, ze kvuli necemu se zenete 200km a prijde jen 1 clovek, je to trosku dehonestujici. Takze jsem ten posledni, kdo by si pana Pospisila idealizoval. Presto cenim snahu o zmenu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nechci tu vůbec obhajovat odvolání Pospíšila, protože to je prasárna, ale určitě bych si ho neidealizoval. Tvrzení, že byl neschopný manažer, je nejspíš pravdivé. Po 6 letech ve vládě je trochu pozdě začít si hrát na šerifa, když půlku doby předtím dělal banditu. Nezapomeňme, že jako děkan práv v Plzni přebral kancelář od předcházejícího děkana bez předávacího protokolu a svědků, čímž v podstatě udělil této mafii bianco šek na jakékoliv chybějící dokumenty. Tato mafie je dodnes nepotrestaná. Jeho další aktivity rozebírá dnes pěkně Zdeněk Jemelík na Psovi.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Sice je justice v katastrofálním stavu, ale to nic nemění na skutečnosti, že ministr spravedlnosti je nejlepší. :-)
A navíc vystudoval nejkvalitnější právnickou fakultu v Plzni. :-)

Nahlásit

-
0
+

Martine, úplně s vámi souhlasím. Pan ministr Pospíšil byl pro mě nejserióznější postava v naší vládě. Tímto mu patří můj dík, pokud to čte. Je smutné, kam jsme se za 23 let demokracie dopracovali. A kam to dopracují další generace, když tvrdá práce bude diskriminovaná, sociální cítění posmívané a skromnost potlačovaná a altruismus je pomalu vulgární výraz, minimálně však slovo neznámé 90% populace.
Mám sice pocit, že to není jen otázka ČR, ale chce se mi z toho brečet.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Roberte, taky si pořád říkám, že Nečas musel vědět, že tím ODS a sobě podřezává větev, protože Pospíšil minimálně vypadal (a spíš i byl) jako jeden z mála důvěryhodných lidí ve vládě. A aby byl Nečes schopen tohle odvolání upéct, musel být kvůli něčemu totálně v řiti.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Bojim se, ze to tema je natolik zavazne, ze by se o nem nemelo ani zertovat. :-( Uplne se bojim toho, kam to vlastne povede.

Nahlásit

-
0
+

Otisknout tento článek je v našizemivelminebezpečné! Což si redakceneuvědomuje,žepro minimálně 40% národa sestaneholýmfaktem:-)))))))))) )))!

Nahlásit

-
0
+