Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Prezidentský dotazník č. 10: Vladimír Dlouhý

19. 11. 2012
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

"Jste pro zavedení majetkové odpovědnosti úředníků?

Ne. Úředníka pak skoro nikdo nebude chtít dělat a ti, kteří jimi přece jen budou, ze strachu nic nerozhodnou."
Tose nam pan kandidat ale pekne odkopal, ze ano? :) Zvykl si, holt vsude kde byl, rozhodovat bez odpovednosti, coz je asi velice prijemne, bohuzel vsak uz mene pro adresaty tech kterych rozhodnuti...
Slouzit do roztrhani tela vic nez deset let rezimu, reprezentovanemu vrahy a lhari a pak slouzit dalsi dlouhe roky tem, jenz ten predchozi pan ze srdce nenavidel a kteri reprezenruji rub teze mince...o la la! To musi byt zaludek a mysl a vule pana Dlouheho skutecne temito dvema excesy zocelena az zkamenena... inu; cesky president, jakeho by si tento narod zaslouzil :)

Nahlásit

-
0
+

Trochu jsem si položil otázku co více řekne o daném člověku více než jeho rodinný stav a počet dětí a kupodivu naši prezidentští kandidáti nejsou zrovna příkladem pro ostatní obyvatele. Troufám si říci že z určitého, hodně staromódního pohledu, to o nich říká mnohem více než všechny otázky Finmagu dohromady.

Miloš Zeman: 2x ženatý 2děti.

Jan Fischer: 2x ženatý 3děti.

Zuzana Roithová: vdaná 1dítě

Jiří Dienstbier: svobodný 1 dítě

Jana Bobošíková: vdaná 2děti

Karel Schwarzenberg: ženatý 3děti z toho jedno nevlastní

Vladimír Dlouhý: 2x ženatý 2děti

Přemysl Sobotka: 2x ženatý 3děti

Vladimír Franz: rozvedený 1 dítě

Taňa Fischerová: svobodná 1 dítě

Tomio Okamura: rozvedený 1 dítě

Tak nevím a nerad to říkám ale jediná tzv. normální je jen Jana Bobošíková a částečně Karel Schwarzenberg. Ostatní nejsou zrovna vzorem pro většinovou společnost, myslím že to o nich hodně vypovídá. Čím to asi je? Chybí mi tu kandidát 1x ženatý/vdaná (dokud nás smrt nerozdělí) 3+ dětí. Existují ještě? Např. Masaryk měl pět dětí a všechny s jedinou ženou!!!

Nahlásit

-
0
+