Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Vzpomínky podnikatele aneb poučení z Andora Jakaba

2. 2. 2012
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Zajímavé čtení. Většina firem zanikne během prvních 5 let, tedy pokud si danou statistiku pamatuji správně. Nicméně přesně tímto způsobem vzniká nejvíce nových pracovních míst. Stát by tak měl toto malé podnikání podporovat, ale to by museli námi volení zástupci mít na srdci naše dobro a o to v politice nejde.

Nahlásit

-
0
+

Konferenční stolek se židličkami tam je proto, abyste si na něj postavil vázičku, do vázičky dal kytičku a chodil se na ni dívat, jak je krásná.
Pro vás je Maďar ubrečený? Podle mě s docela hezkou nadsázkou okomentoval smutný fakt, že chcete-li v Uhrách někoho zaměstnat, nacpete víc do chřtánu státu než dáte do tobolky tomu zaměstnanci. Zatnout zuby, chlape, i kdyby ten poměr byl 70 : 30 pro stát, plať, nebreč, musíš víc makat. A když tě okradou, nechoď brečet k policajtům, zatni zuby. Atakdál.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No, po pravdě je to takové divné. Začínat od výdajů, to je vskutku podivný byznys plán. Ale pan Kabaj chce asi napínavý seriál.

Co kdybyste se toho chopil sám? Jak jsem si stačil přečíst některé Vaše komentáře, tak jste s podnikáním v ČR spokojen. Proč ne, když je dobrý byznys, tak je skoro jedno, kde jej realizujete. Jistě by to bylo poučné. Zvažte to.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Tohle je zkopírovaný text ze středoškolské seminární práce "business plán pro s.r.o."? Protože asi takové zkušenosti z podnikání se v něm zrcadlí. Hlavně že tam je ten konferenční stolek se čtyřmi židličkami..

Prosimvás, už toho ubrečného Maďara nechte být.

Nahlásit

-
0
+