Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Kompletní seznam škůdců českého exportu. Jsou na něm děti, hrdost i Vánoce

12. 9. 2012
 5 723
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Možná se článek leckomu nemusí tak docela zamlouvat. Může jej považovat např. za součást předvolebního boje. Ve skutečnosti je to s panem premiérem Nečasem ještě horší, než je uvedeno v článku. On totiž škodí sám sobě a své rodině! Viz:
http://blisty.cz/art/59486 .html

Nahlásit

-
0
+

Čistě z logiky věci, být ryzím exportérem dost dobře být nelze, ono taky, kdo by měl zájem např. o ty tuny "intelektuálníhoquot;braku, co se u nás dnes a denně vyprodukují (blogy na idnes.cz vedou, i když pravda, jsou bezplatné)?

Myslíte onu studii, k níž napsal jednu z podkladových studií např. M. Zámečník, a která vyzdvihuje tradiční sektor českého exportu, tj. kotle? A mnoho dalších praktických opatření a doporučení, které studie navrhuje a které pochválili např. Bartuška, Drábová, Wagner, Hrdlička a četní jiní? Studii, která říká, že exportovat české uhlí, tj. devastovanou českou krajinu, bez toho, aniž bychom do jeho nákladů započítali výdaje na likvidaci negativních externalit, je nonsens a že ekonomicky má smysl jiná cesta? Samozřejmě, že Chytrá energie jako celek je utopie, já jsem ji taky v čase jejího vydání autorům patřičně zkritizoval, buďte bez obav. Ale říkat tomu pošahaná ideologie může patrně jen ideolog jiného p.š.h.n.

A k onomu ad hominem, předně, já zde nevystupuji za Glopolis, tam působím externě a toho času ne. Dále sem nedováží Glopolis jen zápaďácké výmysly, ale též východňárské, například toto. Věčná škoda, že jste nebyl přítomen. Studie naštěstí bude k mání v elektronické podobě. Můžete si ji podobně jako jste to nesporně učinil i u Chytré energie, bedlivě nastudovat.

http://glop olis.org/cs/udalosti/konferenc e-k-predstaveni-studie-financn i-reseni-pro-cistou-energii-pr o-stredni-vychodni-evropu/

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Český export ohrožují již nejsou schopni produkovat exportovatelné, konkurenceschopné produkty, například importéři pošahaných ideologií (Chytrá energie, apod.).
Tak si k nim Glopolis může stoupnout do řady...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Myslím, že je nad slunce jasné, že nejvíce českému exportu škodí trio Nečas (slabingr)-Klaus-Kalousek.

Nahlásit

-
0
+