Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Co si myslíte o propojení politiky a byznysu?

15. 4. 2011
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Já bych začal u sebe, viz můj příspěvek výše...

Nahlásit

-
0
+

"Míra morální devastace dnešní politiky v ČR je přímo úměrná toleranci" OBČANŮ proto bych s tlakem veřejnosti nepočítal.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zlo bylo, je a bude. Je jen na lidech, jak moc ho nechají zvítězit. Konkrétněji jak se dovedou zorganizovat a potlačit ho. Zní to v Čechách pořád divně, ale zlo je příležitost být lepší.

Také vůbec nemám depresi z místních Kalousků, Bártů, Langrů, Paroubků a dalších. To jsou čučkaři. V US to jede výrazně ve větším viz pěkné shrnutí např. v Inside Job http://www.imdb.com/title/tt1645089/ , http://www.uloz.to/hledej/?q=inside+job , http://dokina.tiscali.cz/inside-job-16633 .

Další možné kroky
a) Budu pořád jako ovce skuhrat jak je to hrozný a nechám se oholit na kost.
b) Začnu přemýšlet, jak nejlépe využít to, co dovedu, ke změně a pak to UDĚLÁM.
c) Půjdu si zažádat o zbrojní pas.

Nahlásit

-
0
+

1. Pan Kohout opomněl farmaceuticko-lékařskou lobby. Včera jsem viděl babičku v lékárně, která se ptala magistry, proč ji její lékař předepsal kapky za 270 Kč, když ji magistra nabídla tři jiné druhy obdobných kapek v ceně kolem 60 Kč.

2. Míra morální devastace dnešní politiky v ČR je přímo úměrná toleranci k této problematice prvními politickými demokratickými lídry, kteří měli zasáhnout a nezasáhli v počátcích novodobé demokracie. Důsledky vidíme dnes.

3. Politicko-ekonomická oligarchie získává stále větší podíl na celkovém byznysu, což je zhoubný celoevropský resp. celosvětový trend. Ukazuje se, že nejlepší byznys je dělat politiku a točit se kolem dotací. Jen na to musíte mít žaludek.

4. Řešením jsou: a) svoboda médií, b) tlak veřejnosti, c) volby, d) čas.

Nahlásit

-
0
+