Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Další Kalouskův přešlap: Jak Ztohoven?

12. 3. 2011
 5 765
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

. ano, tak nějak to bude, a k napsanému není co dodat. Je jen zarážející, s jakou lehkostí panu Kalouskovi prochází všechny fauly, kterých se během své poutě politikou dopouští. Měl by se už koněčně zodpovídat! A to i v trestněprávní rovině, neboť minimálně jednou přestoupil zákon, a to tím, že prosadil zvýšení spotřební daně na pohonné hmoty, čímž nepochybně způsobil této republice škodu většího rozsahu. Na dosavadní produkci páně finanzmin istra, ve které většinově vězíme, sedí jako pověstný hrnec na..., přesmyčka názvu skupiny, uvedeného v závěru titulku článku: "...sto hoven".

Nahlásit

-
0
+

Moje babička říkávala: "Potrefená husa se ozve".
Kdyby ministr nařídil odposlech, tak je to velký průšvih, ale kdyby si tu schůzku někdo z účastníků nahrál a nahrávku mu poslal, jak se to občas stane třeba na stranickém sjezdu,tak je podobná legrace jako když to provedli Jakešovi.
Kdyby mi někdo řekl, že má nahrávku mé pracovní schůzky, tak ho neprodleně požádám ať jizveření a víc se tím nezabývám. Tedy pokud bych se nebál, že uniklo něco, co nemělo. Kdybych se však zveřejnění právem obával, tak musím okamžitě zahájit kampaň na diskreditaci držitele nahrávky.
Kterou z těchto možností zvolili šéfredaktoři, posoudí čtenáři sami.

Nahlásit

-
0
+