Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Dan Ťok: Korupce není jen promarněná šance. Je to obrovský problém pro budoucnost země

20. 8. 2011
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Že se rozhodli postupovat podle pravidel je chvályhodné, ale od stavební firmy především očekávám, že staví kvalitně.
"Mezi závadami jmenoval ministr zvlnění na části dálnice D11, závažné vady na D47, sesuv půdy na svahu u D47 u Bílovce, nekvalitní most na městském okruhu v Brně nebo nekvalitní svodidla na některých úsecích dálnic. Svodidlům podle MD chybí povinný atest."

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

netuším na čí straně je pravda, ale k zamyšlení rozhodně stojí, že Bártova akce se časově kryla právě s rozhodnutím Skansky postupovat podle pravidel. Apan Bárta sám ,se v posledních měsících docela pěkně odkopal . O jeho "čistých " úmyslech vpolitice si může udělat obrázek každý sám.
Mě osobně z toho spíš vychází - nepůjdete nám na ruku, tak vám budeme dělat problémy.

Nahlásit

-
0
+

Kdyz tady nedavno mohl o strasidlu korupci povidat cisty Randak, tak proc ne cisty Tok. Jako dalsiho v rade vidim nemene cisteho fotbaloveho funkcionare Jiriho Kubicka.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

I kdyby Skanska zakomponavala provize do projektů a nyní hlásá (vůbec jako první velká firma v ČR) boj proti praktikám uplácení při zadávání zakázek, tak je toZLOMOVÝ OKAMŽIK pro podnikatelskou sféru. I kdyby to byla pouze PR akce Skansky proti praktikám malého Hitlera, stále je to signál a impuls pro zamyšlení ostatním podnikatelským subbjektům. Škoda jen, že p. Ťuk nerozvedl více myšlenku společenské odpovědnosti firmy - pro nás neznalé.

Nahlásit

-
0
+

možná je tenhle článek reakcí? Snahou PR Skansky vylepšit image? Nebo bude nějaký komentář k tomu, co vedlo k tomuto rozhovoru?

A ještě jedna, možná nemístná otázka... je ta vedoucí tiskového odboru opravdu tak vlezlá?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

http://byznys.ihned.cz/c1-51123990-zde-stavela-skanska-musime-to-opravit-vyvesi-barta-kolem-silnic

Nahlásit

-
0
+