Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Kdo potřeboval zastavit Murdocha? Kauza News of the World s odstupem

10. 10. 2011
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Vážený pane Hample, z toho výčtu průšvihů vám jistě čirou náhodou vypadlo dlouhodobé a systematické odposlouchávání telefonních hovorů, které News of the World prováděl u celé řady více či méně známých lidí a které daleko přesahovalo i běžnou "etiku" bulvárních novin. To bylo hlavní příčinou pádu Murdochova listu, které skončilo zatčením mnoha lidí a obviněním z nezákonných praktik. Navíc se mluví o tom, že o něm Murdoch věděl. Takže Murdoch raději noviny zavřel a stáhnul než aby to nakonec došlo tak daleko, že by se musel před soudem zodpovídat sám. Tato spekulace mi přijde na rozdíl od Vašich celkem rozumná. Vaše závěry jsou silně spekulativní až paranoidní a bohužel jste k nim došel pomocí zamlčení některých dosti zásadních fakt a uveřejněním jednostranných informací.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Pane Vernere, stačí otevřít v prohlížeči stránku Daily Telegraph a zadat do hledáčku Rupert Murdoch. Není to jeden nebo dva články, věnují se tomu systematicky.

Nahlásit

-
0
+

To je zase jednou blábol... Na začátku až skoro konspirační teorie (rád bych viděl odkaz na původní článek Telegraphu, ať si můžu udělat vlastní názor), přecházející v ničím nepodloženou šílenou spekulaci, která se nezakládá ani na britských reáliích. A hlavně neodpovídá na otázku položenou v titulku. Kdo jsou ti ONI, kteří vydělali na odchodu Murdocha?

Nahlásit

-
0
+

"Jak je vidět, regulace mediálního trhu je důležitou součástí odpovědného vládnutí. Ať už se děje jakýmkoliv způsobem."

- A kde to je vidět? Mě nic takového z článku nevyplývá. Ani nechápu jak a čemu to má pomoct.

Nahlásit

-
0
+