Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Silvio padl, Andrej povstal. Souvislost čistě náhodná?

24. 11. 2011
9 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Je milé vidět, že si Finmag udržuje stabilní "bull-shit ratio", dlouho tu nic takového nebylo. Zajímalo by mě proto, jestli si Finmag nějak autory prověřuje (třeba tohle mi připadá jako PR článek z jakéhokoli stranického sekretariátu, který by se mohl obávat Babišových kroků). Případně kde lze nahlásit takovýto spam. ;)

Nahlásit

-
0
+

No a co těm článkům říkáte? Myslíte si, že osm miliard zisku je málo? Splatit svoje dluhy ze tříletého zisku (pokud nepočítáme kapitál), to je špatná finanční situace? Co by za to dal takový Donald Trump a nejspíše i Petr Kellner? :-)

A ještě něco: myslíte si, že Babiš na veřejných zakázkách dokáže každý rok nakrást víc a snadněji, než těch osm miliard ročně?

Čeká na vás ve frontě nějaký jiný miliardář s nabídkou, že je ochotný zafinancovat nějakou iniciativu? Chováte se jako byste měl z čeho vybírat, tak se pochlubte, koho máte v rukávu lepšího, než Babiše? Paroubka? Bártu? Grebeníčka? Macha?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dá se v tom "seriozním" ;pamfletu vyčíst, co ten prachsprostý zloděj ukradl? Nebo je to celé o tom, co teprve ukradne? :-)

Nahlásit

-
0
+

Nezlobte se, ale link nefunguje. A lobby je zlodějská? Nebo jenom biopalivová je zlodjská? Nebo je zlodějská lobby (ať už biopalivová či obecně) jenom v podání Babiše? Ale hlavně člověče, co když to celé není pravda, jak ostatně tvrdí Babiš? Slovo proti slovu. Co dál?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nic se vyhrabávat nemusí, Babišova bio-palivová, zlodějská lobby je všeobecně známa. http://bit.ly/syuC9q

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Přirovnání k Berlusconimu mi nepřijde zrovna trefné. Jestli se autor na víc nezmůže, ať raději nepíše. Už mi tady chybí jen schůzka s Pecinou, minulé členství v KSČ a emotivní projev u Moravce. Víc na něj nevyhrabete, tak si musíte vystačit s tímto. Jsem zvědav, jak dlouho vás to bude bavit.

Nahlásit

-
0
+

Díky za článek. Zrovna nedávno jsem ohledně rent-seekingu pana Babiše četl tyto dva komentáře:
http://petrmach. cz/cze/prispevek.php?ID=553http://frantisekmatejka.blog. idnes.cz/c/229353/Babis-do-pol itiky-potrebuje-Bez-ni-by-jeho -byznys-brzo-skoncil.html

Nahlásit

-
0
+

Hmmm.... když nějaký hřebík vystupuje, tak je potřeba ho zatlouct (nebo tak nějak podobně mi to říkali za komunismu ve škole). V ČR nežiju, takže mě malichernosti politické scény zase tak nezajímají, ale článek mi přijde tak tendenční, že ho prostě nemůžu brát vážně.

Nahlásit

-
0
+

Pro úplnost, Babiš je Slovák a dle mého je to prachsprostý zloděj.
Více např. zde: http://abbartos.wordpress.com/2011/11/13/uz-i-babise-dostali/

Nahlásit

-
0
+