Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Akcie na rok 2012

27. 12. 2011
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Ne, není to nesmysl – a v článku se to říká poměrně jasně: akcie jako celek půjdou v příštím roce dolů. Přesto se na některých bude dát vydělat. Tedy na některých. A nejspíš na nich nic moc nevyděláte už příští rok, zhodnotí se později.Není zač.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Tak já tedy nevím. Článek začíná větou: "Akcie v roce 2012 pravděpodobně čeká těžké období bez růstu, naopak se značným rizikem prohloubení poklesu. Zároveň však lze na střednědobém horizontu očekávat vysokou inflaci...", ale i tak autor lidem v celém článku doporučuje akcie nakupovat. Není to postavené na hlavu? Investovat peníze do něčeho, o čem je zřejmé, že ještě půjde dolů a bude i nadále znehodnocovat? Být finanční poradce, tak by mi bylo hloupé lidem tvrdit, že akcie jsou výhledově velmi špatná investice, ale zároveň jim ji nabídnout k investování, jako by nic jiného neexistovalo. Tak si říkám, zda to není pouze reklama na produkty společnosti Finez...

Pokud mohu mluvit za sebe, tak nadále zůstanu u investice do cenných kovů, které v období stagnace a inflace se naopak zhodnocují nejvíce...15% na zlatě za letošek je krásné a stříbro se během pár měsíců "srovná" zpět.

Nahlásit

-
0
+

Dobry den, zajimal by me vas nazor na komodity. Jinak ty akcie jste moc hezky popsal, dekuji.

Nahlásit

-
0
+