Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Pojišťovny čeká revoluce!

1. 3. 2011
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Myslím, že s tím stejným pojištěním mužů a žen to nebude tak dramatické. Zejmnéna v pojištění provozu vozidel a zdravotního připojištění lze systémem bunusů a malusů ty odpovědnější klidně zvýhodnit o 40 % a vůbec nebude nutné zjišťovat, zda více bonusů získaly ženy. V životních pojistkách bych zvýhodnil ty pojištěné jejich předkové po přeslici či po meči vykazovali vyšší věk dožití. Respektive znevýhodnil ty, kteří budou podle předků pobírat déle důchod. Časem se najde nějaká přijatelná praxe pojistné matematiky.

Nahlásit

-
0
+

Dalším nařízením bude povinnost žen umírat dříve a povinnost mužů umírat později. Pak bude konečně rovnost, svornost, bratrství!

Nahlásit

-
0
+

Nevím, jak to bude v ČR, ale co jsem četl různé reakce v evropských dennících, tak se některé pojišťovny nechaly slyšet, že změní parametry tak, aby to ženám vycházelo levněji. Prostě konkurenční boj.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Minimalne v CR to sjednoti na tu vyssi sazbu.

Nahlásit

-
0
+

Tak budeme mít stejnou sazbu jako ženy:-)

Nahlásit

-
0
+

Zrovna jsem to poslouchal na BBC, mluvili o tom, že pro anglické ženy vzroste povinné ručení automobilů o 40%.

Nahlásit

-
0
+

Tohle uz je pouze dusledek antidiskriminacni legislativy, ta by mela letet prvni, jestlize chceme resit problem. Muzi budou platit mene nez by odpovidalo jejich rizikum, zeny vice a jeste nas budou presvedcovat, ze je to spravedlive. Kdo nesouhlasi, je hloupy rasista, sexista a ageista.

Nahlásit

-
0
+