Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Reforma daní: Skutečné problémy jsou jinde

6. 4. 2011
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Myslím, že se mýlíte. Předpokládejme, že NERV, jehož členem pan Kohout byl, ve svých analýzách a návrzích pro vládu odrážel i názory pana Kohouta. Potom opravdu záleží na vládě, jaké priority si vybere. To, že se tyto "politické" ;priority se neshodují s "NERVáckými&quo t;je bohužel i dílem NERVu, který dostatečně nedokázal zdůvodnit své "+" svých priorit a "-" vládních priorit.
Myslím si, že to souvisí i s prací akademické obce v ČR, pro které je důležité analyzovat, navrhnout, sepsat a zdůvodnit, ale naprosto chybí nasazení sil pro prosazení a realizaci v praxi. Připadá mi, že pouze čekají, kdo jejich ideu zvedne a realizuje, jakoby v jejich očích dotažení do praxe snižovalo akademickou úroveň.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Pane Kohoute s obsahem souhlas, ale v jednom si s vámi dovolím nesouhlasit :
"Skutečné problémy jsou ale jinde, než si ministr financí myslí".Ministr financí a další soudruzi, co tam mají pracovat pro "blaho lidu", velmi dobře vědí, kde jsou skutečné problémy, ale jejich priority prostě leží jinde. Předpokládal jsem, že když jste opustil NERV, tak zejména z tohoto důvodu, že jste zjistil, že vaše práce je z drtivé většiny pro tyhle soudruhy ZBYTEČNÁ ....

Nahlásit

-
0
+