Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Hokejový šampionát: Slovensko dostalo hospodářský bodyček!

10. 5. 2011
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Martine, dobře, tentokrát jsem za hovězí. Budiž fakt, že se v problematice finančních vztahů v hokeji nevyznám a článek k otázkám vybízí. Jak je to, kupříkladu s financováním olympiády a dělením výnosů? -Pan Palata píše mnoho článků s různými tématy, což se od novináře dá čekat, ale - bez urážky- občas by neškodilo, kdyby článek přečetl buď nějaký insider či někdo s hloupými otázkami.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zde je ještě odpověď přímo od Luboše Palaty: "Organizátor hokejového šampionátu má příjmy téměř výhradně jen z prodeje lístků, televizní práva, reklamy a podobně jdou zcela do pokladny IIHF. Příště prosím bez urážek."

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Odpověď: Finmag je nepřebírá. Jsou psány přímo pro Finmag a zároveň vycházejí také na P.cz. Otakare, Luboš Palata k nám přece píše původní články již notně dlouho.

Nahlásit

-
0
+

Skvělý článek. Opravdu. Podobně jako před časem o zdravotnictví, kdy jsem si málem otevřel kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru.Nevím sice, jaký je obvyklý procentuální příjem ze vstupného u podobných podobných podniků, ale zpravidla k příjmům patří i televizní práva a prodej reklamy, což bývají astronomické sumy. Ani stopa po zohlednění. Otázka pro správce: má Finmag zapotřebí přebírat takovéto články?

Nahlásit

-
0
+