Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Není garance jako Garance!

18. 11. 2010
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

1. Ano, nabídka hodnoty "hrajeme férově" zůstává na finančním trhu v ČR téměř neobsazen. Ona je to zřejmě moc malá tržní nika.2. Promiňte, ale pokud vnímáte jako klíčové vodítko pro svá rozhodování zodpovědnost akcionářům firmy, 0,00001% populace tvořící "odbornou veřejnost" Vás z principu nemůže zajímat.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

3,4% p.a. vychazi urok dle tabulek na webu ceske pojistovny po zdaneni...

Nahlásit

-
0
+

Hezký den, ano s tématem poprvé přišly produktové listy, pokud se nepletu, na které také odkazujeme. Takže potud vše v pořádku..Co se týče Vašich výtek, byl byste tak laskav a podložil je nějakými fakty, zdroji či čímkoliv hmatatelným. Takhle jen střílíte do větru. Zkrátka, povězte nám více, "Tristane" .

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hezký den pane autore.1) článek na podobné téma již byl několikrát zveřejněn na inetrnetu, včetně mylných čísel o zhodnocení. Zajímalo by mne, jak jste přišel na 3,3%?2) Objem prostředků vybraných od klientů je 2,4 miliardy3) Pokud byste se obtěžoval nahlédnout také do statutu fondu, zjistil byste o výnosu a povaze investice více.

Nahlásit

-
0
+

Třeba tou investiční injekci do Home Creditu chtela PPF zvysit jeho cenu, když se teď spekuluje, že jeho Ruskou čast chtěji prodat.

Nahlásit

-
0
+

Přitom by stačilo jednoduše oznámit: kliente - zprostředkujeme ti nákup dluhopisu Home Creditu již od částky 30000 CZK za cenu 50% podílu na výnosu. I tak ti zůstane 3,3% p.a. čistého - bereš ?... a hned by na ČP bylo ze strany "odborné veřejnosti" nahlíženo lépe :-)

Nahlásit

-
0
+

Bohužel, dnes se klientům může nahlas lhát a to je problém, který asi nikdy nezanikne.

Nahlásit

-
0
+

Dle jakéhosi sdělení jsou peníze svěřovány ČP Investu, který za to kupuje dluhopisy Home Creditu ? Jestli jsem dobře pochopil ? Co to je za divný kruh ?

Nahlásit

-
0
+