Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Muži bez respektu, ženy bez kalhot

9. 10. 2010
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Děkuji, teď vím, že si knížku nekoupím. Bylo to jistě těžké období, to nepopírám. Asijská krize nebo Mexická krize byla však silnější než VKK. Nepočítám do toho různé hyperinflace, které hospodářství zasáhly mnohem rázněji. Bohužel krize bobtnala právě kvůli chybám vlády a nebýt jejich špatné reakce, mohlo to dopadnout podstatně jinak viz http://www.finmag.cz/clanek/13083/. Ani dnes bohužel situace není ve Státech jiná. Navíc se 20 procentní nezaměstnanost považuje jako hrůzostrašného. Dnes je taková nezaměstnanost v Pobaltských státech nebo ve Španělsku. V Bosně a Hercegovině je nezaměstnanost pro tento rok na 44 procentech. V Bosně mám příbuzné a rozhodně to nemají jednoduché.

Nahlásit

-
0
+

A přitom právě v dobách největších krizí se dá nejlíp nakoupit. Ale ne každý má ty nervy. A VO TOM TO JE! Vzpomínám si živě na březen 2009, kdy se S&P 500 pohyboval okolo satanova čísla 666 :-). dneska je na 1165ti.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Po přečtení této knihy jsem měl chuť jít okamžitě do svých finančních ústavů a vyprodat veškeré akciové portfolio.Jen díky tomu, že byly vánoce a všude bylo zavřeno, držím tyto akcie ještě dnes :-)Emoční účinek knihy je velmi silný.

Nahlásit

-
0
+