Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Mějte mě rádi. Udělám cokoli

2. 11. 2010
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

„I''m CEO, bitch" bych rozhodně jako „Jsem ředitel, čubko“ nepřeložil!

Nahlásit

-
0
+

Taky jsem byl stejného názoru, ale nakonec jsem Fejsbuk zkusil. Nelze kritizovat nebo odmítat něco co jsem nevyzkoušel. Z mého dnešního pohledu je Fejsbuk cosi jako společenský komunikační a sdělovací prostředek-jako kdfyž jdete mezi lidi. ICQ tvoří úzký okruh přátel, Fejsbuk tvoří široký okruh známých.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nikoli. Co se týče komunikačních prostředků, ke spokojenosti mi stačí e-mail, ICQ a obyčejný netfree telefon, co vydrží týden bez nabíječky.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Clanek je prima a s chuti jsem si jej precetl. Film jsem jeste nevidel a po pravde receno, ani nevim, zda mam chut jej videt.Cela zalezitost ma ovsem vice rovin: Facebook je jedna vec, osoba Marka Zuckerberga (nejmenuje se Zuckenberg) je vec druha a ten film treti.Co se tyce osoby samotneho "otce Facebooku", jiz delsi dobu prosakuji ruzne spekulace o jeho neferovem az nemoralnim jednani uz v samotnych zacatcich jeho ditka. Prekvapiva jsou i jeho bagatelizujici prohlaseni tykajici se ochrany soukromi uzivatelu Facebooku.Kdo ma zajem, staci lehce zagooglit a vse vyse zminene si muze na vlastni bulvy precist.

Nahlásit

-
0
+

takže jsi twitter boy?:D

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

na takovém mises institute ten film chválily jako poctu kapitalismu (což v hollywoodu je pomalu zázrak) .tak jsem trochu překvapený z toho článku, který mě trochu rozčiluje, že ignoruje subjektivismus a snaží se zobecnovat...

Nahlásit

-
0
+

Facebooku se neúčastním ze zásady. Mnoho lidí v mém okolí nechápe, jak lze trávit každodenně hodiny u počítače a nemít Facebook. Po přečtení tradičně výborného článku Michala Kašpárka jsem ve svém přesvědčení o další kousek pevnější. Díky za něj.

Nahlásit

-
0
+