Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Henry David Thoreau: Neplatič z chatrče

4. 3. 2010
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Přesně tak. Zlaté psací stroje :) Ještě jednou díky za upozornění!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

V takových případech se mýlím rád. (-; Já vždycky říkám, že technice není radno věřit. A kombinace dvou konkurenčních programů vám ještě může připravit nejednu bezesnou noc.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Samotný článek je velmi pěkný, jsem jím nadšen. Také oceňuji odkazy, které doplňují či vysvětlují některé pojmy. Na Thoreuaovi se mi líbí jeho důraz na člověka, požadavek minimalistického státu a zároveň, že při tom je zastáncem kolektivní ochrany přírody. Takovýto soulad mezi různými zájmy je v dnešní době velmi důležitý..Thoreau je i v dnešní době velmi populární, chtěl jsem si jeho knihy půjčit z knihovny, ale většina z nich není volná. )-;

Nahlásit

-
0
+

Petře, zase se pletete. Což ale ani mě, ani autora neomlouvá. Článek byl čten jak mnou, tak autorem opakovaně. Chyba nastala díky kombinaci Google Docs a sledování změn ve Wordu - opravy se schválily, jenže v textu z nějakého důvodu zůstaly... Omlouvám se. Snad si text nyní užijete i po obsahové stránce :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Podle množství překlepů vznikal článek pozdě v noci a nikdo jej po napsání nečetl. Což je škoda, jinak by mohl být zajímavý. Dejte mi, prosím, vědět, až projde korekturou, abych se mohl zaměřit i na jeho obsah.

Nahlásit

-
0
+