Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Pod pokličkou bankovního marketingu

19. 5. 2010
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Tak s tímhle přístupem (narvat klientovi to nejvýnosnější pro banku,oholit ho na poplatcích atd.) by to banka teda určitě nevyhrála ....Kolik peněz by asi příště takovej klient bance přinesl, kolika lidem by banku (poradce) doporučil, na kolika finančních serverech by jí pak v diskusi pomlouval :-) ???

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

K cenmu by bylo bance prani vetsi financni gramotnosti klientu. Ti budou radi, kdyz k nim zajdete a reknete, ze chcete investovat. Oni by vam nejradejc cokoli strcili, tak abyste nemeli na ne otazky a aby vas mohli co nekvic zkrouhnout na poplatcich a take abyste vsechna rizika z teto investice bral na vlastni triko i za jejich 100% vynosnou investici be moznosti ztraty.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Souhlas, tím se navíc obtížnost dostává nad první stupeň základní školy. Navíc se obávám, že složené úročení většině lidí nic neříká.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No jo no - věčné dilema. Na jedné straně by si banka přála vyšší finanční gramotnost obyvatelstva, aby více lidí investovalo do fondů apod., ale na druhé straně potřebuje co nejvíc "blbců", kteří se budou zaúvěrovávat až na hranu sebezničení.

Nahlásit

-
0
+

Hezký den a díky za upozornění - náš systém pro správu webu odmocninu "odstranil" ;během konverze z wordu. Už je zpět - a taky za doplnění! Když už si text bere na paškál podobné "vychytávky&quo t;,měl by být sám neprůstřelný :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Triky hezke, jen bych poupravil dve veci: v kapitole "Urok denni..." se jedna samozrejme o vyraz (1+i) "na" t.A u roku delsiho nez rocniho se musi samozrejme pro srovnani s rocni sazbou uzit obraceneho postupu, jedna se zde o "t-tou" odmocninu z (1+i) a ne o proste deleni, takze napriklad pro uvedeny 6% urok za dva roky je rocni urokova sazba pri pravidelnem uroceni 2,96 %. Na dvou letech je to rozdil zanedbatelny, ale v delsim casovem horizontu znacny.

Nahlásit

-
0
+

Ještě přidám další trik:ÚVĚR S NULOVÝM ÚROKEM! (jen budete muset platit za vedení úvěrového účtu měsíčně např. 200.-)

Nahlásit

-
0
+