Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Co čekat od nízkonákladových bank?

21. 5. 2010
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

poplatky za prichozi platby..

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Stačí, aby jej používal hodně intenzivně (podnikání, Aukro) a možné to je. A pokud měl dříve banku, kde platil příchozí i odchozí platby.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Moje zkušenost s nízkonákladovou bankou je vcelku dobrá. Jsem klientem mBanky a s poskytovanými službami jsem spokojený, neboť veškeré bankovní operace vyřeším rychle přes internet a telefon, více zatím nepotřebuji a neplatím tak žádné zbytečné poplatky. Nicméně od doby, kdy jsem se stal klientem se změnily některé věci, kvůli kterým jsem se původně klientem stal, což je v podstatě zklamání. Když pominu zmíněnou změnu ceny za výběr z bankomatu, tak je to také změna úroku na spořícím účtu, který byl původně 3,5% p.a. a v současné chvíli je 0,85%.

Nahlásit

-
0
+

Desetitisíce? To snad ne! Jak jste měl proboha nastavený účet? Nejdražší účet nabízela HSBC 8400 Kč ročně. Jinak kdo platí víc jak 300 Kč měsíčně, tak má špatně nastavený účet a špatně je používá.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zdravím, nechcete do toho přehledu zahrnout i Osobní konto zadarmo od Poštovní spořitelny? Podle mě nevypadá vůbec zle...

Nahlásit

-
0
+

Z prvnich vet to vypada jako by nebylo na vyber. Bud platit poplatky a mit komfort nebo mit ucet zdarma, ktery neuspokoji vsechny naroky. Spravne reseni ze pouzivat Fio nebo mBank a pro ten "komfort" mit jeste dalsi ucet, ale pouzivat minimalne. Rocne tim usetrim desetitisice..

Nahlásit

-
0
+

Chybu nevidím v tom, že Vám KB nabízela x dalších produktů. To je u velkých bank pochopitelné a normální. Problém by byl pokud by vám to nabízeli i poté, co jste veškeré nabídky důrazně odmítl a požádal jste o to, aby vás již příště s ničím neobtěžovali.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Předloni jsem po asi osmi letech odešel od KB a založil si účty u mBank a u Fia. Zatím co mBank používám zřídka a spíš pro platby po internetu, Fio si nemůžu vynachválit, mám tam osobní, podnikatelský i obchodní účet pro obchodování na burze a dolarový účet..Poplatky nulové!!Navíc přístup naprosto profi.Za dob kdy jsem chodil do Komerčky pamatuju, že než jsem se prokousal k tomu co opravdu potřebuji já, musel jsem pokaždé odmítnout několik nabídek na spoření, připojištění atd... a to u všech asi 4 bankovních poradkyň které jsem postupně vystřídal. Otravovalo mě to hrozně a ještě jsem za tuhle výsadu platil asi 3 kila měsíčně...Nevím jak kde, ale v Brněnské pobočce v Žabinách jsem našel jenom maximální ochotu a profesionalitu a po těch letech u KB si toho moc vážím a pokaždé když od nich odcházím tak doufám , že jim to vydrží, neboť věci májí přirozený sklon se kur..t.:)A to, že neposkytují úvěry a hypotéky mě netrápí, těmto produktům se záměrně vyhýbám..

Nahlásit

-
0
+