Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Kawasaki ví, proč ČSSD prohrála volby

9. 9. 2010
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

a tak tohle považuju už za vrchol :) ten autor je ochotný to dát free na web jen, člověk musí na twitter a stejně to lidi udělají jinak? trošku úcty :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

mohl by mi někdo tu knihu poslat na mail? nechci se kvůli tomu registrovat na twitter,díky. mail je borekparizek@seznam.cz

Nahlásit

-
0
+

Odporučam od G.Kawasakiho aj knihu The Art of the start.

Nahlásit

-
0
+

Díky za hezký příklad ze života. Zdá se, že Jarda Jágr je na tom s příjmy podobně jako takový lepší programátor. Stačí naprogramovat jednu křižovatku ... a žili šťastně až do smrti..S pochopením jak to autor myslel s ČSSD naopak potíže nemám. Jednoduše slibovala hodně věcí, které se jí zdály být přáním "obyčejného člověka". Skutečné potřeby společnosti se ale ukázaly být trochu jinde. Možná by snad jen stálo za zmínku, že ČSSD minulé volby vyhrála. I když jí to v konečném součtu nebylo k ničemu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ano, maš malu predstavivosť.---------------V meste Považska Bystrica bola malo priepustna cestná križovatka. Mesto dalo nejakej firme zakazku, a ta firma za cca 30 milionov Sk dodala počítač a program do PC, ktorý na základe senzorov z cesty mal riadiť semafory a zvýšiť priepustnosť križovatky. Za 30 milonov korun.Tých 750 tis $ je iba smiešnych 15 milionov korun./////////Ale "proč ČSSD prohrála volby" som nepochopil.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Například spousta software z oblasti Business Intelligence...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Asi mám malou představivost, ale jaký software pro "pomáhání s marketingem" stojí 750 tisíc dolarů?

Nahlásit

-
0
+