Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Američané: Akcií se nenajíme!

27. 1. 2010
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Nestastní smutní korespondenti smutné pesimistické krachové krizové webstránky www.investicniweb.cz by meli psáti z vlastní hlavy, co si myslí o vysoko rostoucích akciích a zdravém hospodárství a nekopírovat jen hloupou srandu od prolhaných pomatených amerických krach profetu. Myslim, ze to ani nikoho nazajímá, ze kazdý rok budou akcie níze a níze, az za pár let spadnou na nulu a pak dalsí léta budou pokracovat akcie padat stále hloubeji a hloubeji pod nulou. Letos indexy DAX, Dow Jones a mnohé akcie v nich dosáhnou zas stavy z roku 2007, kdy byly akcie levné a do roku 2012 nebo 2013 jeste +100% pridaji. Od 2007 do 2012 je 5 let, do 2013 je 6 let a to je prílis dlouhá doba na pouhých +100%, tedy letos rychle na stav z roku 2007 a za pár let jeste +100% pro DAX i Dow Jones a akcie v nich.

Nahlásit

-
0
+

Nevím, nevím, zda infrastrukturní projekty mají miltiplikační efekt. Dnes, díky vysoké mechanizaci, nemají. Dálnici postaví pár strojů, které navíc vydrží mnoho let v provozu, materiály nejsou lidsky náročně, ale energeticky. A těch prá lidí co se kolem těchto strojů motá to nevytrhne.Ale pokud americké mosty potřebují opravit, nechť je opravují. Den po dni, kousek po kousku.

Nahlásit

-
0
+

Ten graf nezaměstnanosti v USA by stálo za to připravit znovu, tentokrát s pravou souřadnicovou osou začínající na nule místo na 4? procentech.

Nahlásit

-
0
+