Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Podtatranský tiger

8. 2. 2010
9 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

TO NIE JE NENÁVISŤ, TO SÚ FAKTY!!! Objektívna realita očistená od egoistického filtrovania! Kapitalizmus je pyramídová hra nekooperatívneho charakteru, kde na vrchole sedí jeden jednooký (viď 1USD) a dole sú všetci slepí.Veľa šťastia do otroctva: dnes sa vo Švédsku rokuje o zrušení hotovosti - tj.už sa ľudia budú zrádzať a nenávidieť pre nekryté papiere, ale pre imaginárne čísla nahádzané v počítači - JE TO CHORÉ,CHORÉ A CHORÉ! To vám nie je ľúto tých nevinných detí????

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Úžasné kolik nenávisti se vejde do jednoho příspěvku. Papír sice snese vše, ale všeho moc škodí. )-;

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dzurinda je strojcom biedy, ktorá na Slovensku vládne a to biedy v každej oblasti! Rozpredajom strategických podnikov, predajom bánk a prostredníctvom bánk aj reprivatiázciou v týchto bankách zadĺžených podnikov a ich postupnou likvidáciou, vytvorením dominoefektu, ktorý zvýšil nezamestnanosť v prvý rok jeho vlády na 24,6% a následným rozsiahlym vysťahovalectvom za prácou, kedy sa mu podarilo z domova vyhnať 200 tisíc Slovákov začala jeho VLASTIZRADCOVSKA UBOHA CESTA DO NARUCIA NADNARODNEHO KAPITALU. Užasne sa mu darilo aj v zdravotníctve,"plura lita"vzdravotnom poistení(a teda unikanie peňazí určených pre zdravotníctvo do súkromných rúk) rovnako ako v "úžasnej" tvorbe druhého piliera,ktorý nie je nič iné ako sofistikovanejšia forma nebankoviek vytvoril priestor pre ďalšiu dlhodobú rabovačku širokých vrstiev obyvateľstva. Pravicový lavičiar Fico pokračuje v jeho šľapajách a ďalší obhajcovia kapitálu pripravení v rade a zaslepení túžbou po hromadení nekrytých papierov sú rovnaká "výhra zlatej mušky". MILY AUTOR TOHTO CLANKU, KAPITALIZMUS MATEMATICKY NEVYCHADZA, ROZPADA SA A VSETKY POKUSY O JEHO ZACHRANU SU LEN BOHAPUSTYM predlzovanim jeho AGONIE! LUDIA AKO AUTOR ZIJETÚ V ILUZIACH A MAJU CHORE NIE LEN MOZGY, ALE AJ DUSE!

Nahlásit

-
0
+

Příspěvek od kontrola_nemocnych je nesmysl. Je to podobné, jako kdyby nám Britové předhazovali, že k nim jezdí Češky pracovat jako služky (jen si říkají au-pair, aby to nevypadalo tak blbě), a proto se Češi sami neuživí.Tvrdit, že je živíme, je nesmysl, musí pracovat mnohem víc než by český nemakačenko byl ochoten a schopen a navíc za obvykle nižší mzdu.K článku: souhlasím, že Fico je populista, ale srovnávat ho s Chávezem je trochu silná káva. To je jako když Rathovi přimalují Hitlerův knírek.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dost starý článek, jako o budoucnosti se v něm zmiňuje rok 2009. Já osobně si všímám ve svém okolí,že slováků, ať už méně či více kvalifikovaných v ČR přibývá. Ikdyž možná se jedná o místní fenomén (bydlím a pohybuji se v Moravskoslezském kraji).

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Este odkaz dokazujuci ze to nie je iba moj dojem:http://rss.hnonline.sk/c 4-10142100-21226080-kC1000_det ail-slovaci-utekaju-z-ceska-uz -sa-im-tam-neoplati-pracovat

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Je mozne sa pohybujete majoritne v spolocnosti skladnikov a pokladnychExtrapolovat vsak zavery na "slovaky" ako takych je nekorektne.Ja sa pohybujem v okoli schopnych vysokoskolsky vzdelanych mladych ludi a badam velmi silne slabnuci trend snahy ist pracovat do Ciech, pretoze ta pridana hodnota uz zdaleka nie je taka. A ti, co pracovali v Cechach, sa vracaju alebo uvazuju o navrate na Slovensko. Ked tak este nejake male percento uvazuje o zamestnani v Rakusku.Z faktu, ze mnohe nizkokvalifikovane prace u vas vykonavaju Slovaci, sa obavam ze je daleko k zaveru, ze sme odkazani na vase "zivenie".

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Clanek je nesmysl, kazdy aspon trochu schopny slovak pracuje davno v cechach. Casi na slovensku primarne nepracuji az na vyjimky. V cechach co pokladni /skladnik to slovenka/slovak. My uzivime i slovaky oni sebe sami neuzivi.

Nahlásit

-
0
+

Velmi pěkný a poučný článek. Bouhužel se závěrem již tolik nesouhlasím. Fico zničí, co se dá. Na idnes například vyšla nedávno zpráva, že počet firem, které se přesunuly do daňových rájů, byl loni na Slovensku vyšší než V Česku. A to nemluvím o sabotování důchodové reformy.

Nahlásit

-
0
+