Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Prodejte forinty, zbavte se maďarských akcií! Dokud je čas...

29. 4. 2010
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Vecer na temu 03.06.2010 : Dvojaké občianstvo a deň pred 90. výročím Trianonuhttp://www.stv.sk/vide oarchiv/relacia/vecer-na-temu- /

Nahlásit

-
0
+

Maďarské velmocenské snahy jsou patrné už od dob pádu R-U a pokud teď nějaký politik získal v podstatě absolutní moc, tak se obávám, že nás maďarský syndrom očekává. Jen je otázkou co tím dokáže, tedy co mu okolní státy dovolí.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Myslíte autora článku nebo Viktora Orbána? Souhlasím s tím, že je článek naléhavý. Ale s ohledem na vývoj v Maďarsku a to, že autor se děním v zemi dlouhodobě zabývá, bych osobně raději zpozorněl. Myslím, že se ještě budou dít věci.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

příznám se, že o něm nic nevím a článek mě přijde histerický:) opravdu je to tka nebo to bylo zveličeno?:)

Nahlásit

-
0
+

hm, že bychom je tak po bratsku osvobodili tak jak oni nás v roce 1968? Je to jejich země a mohou si dělat co chtějí. My můžeme reagovat až na přímé ohrožení.Tak jako autor určitě bylo zděšeno i sovětské vedení.

Nahlásit

-
0
+

Se vším se dá souhlasit, co ale budeme dělat,nebo jinak, co budou dělat ostatní, až u nás za měsíc vyhraje Paroubek? Prodají korunu, české akcie...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zasadíme-li potenciální a pravděpodobné maďarské problémy do kontextu vztahů k EU, zjistíme, že zde pravděpodobně vzniká další Řecko. Tedy stát, jehož občané vyjadřují vůli nesdílet hodnoty, pravidla a principy, na kterých je politicky stavěna EU.Problém navíc není Viktor Orbán, problémem je jeho zvolení s takovou podporou voličů.Nu a všechny ty proklamace, lisabonské smlouvy a bruselské parlamenty roztrhá na cucky konflikt politické vize s životní realitou.

Nahlásit

-
0
+