Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Oldřich Kýn: Kvalita studentů klesá, známky zůstávají!

22. 11. 2010
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

po listopadu 1989 tu po par letech vznikla nova forma totatity - ekonomicke otroctvi.

Nahlásit

-
0
+

O poklesu urovne vzdelani mluvi kazda generace. Ti starsi vzdy rikaji, jak to bylo za jejich casu lepsi a jak ma mladsi generace lehci zkousky, atd... Pritom jde ale technologicky vyvoj stale vice kupredu a ti dnesni mladi a spatne vzdelani vytvari veci, o kterych se starym panum jen zdalo.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

O poklesu vzdělání v USA už jsem četl na více místech, ale pořád tomu nějak nemohu uvěřit.Profesor Kýn si možná "racionalizuje& quot;minulost, nicméně neváhal a emigroval.Víc mi vadí falešná a nepodložená předpojatost diskutujících, kteří naprosto přesně "vědí", co si kdo kdy myslel, měl myslet a myslí.

Nahlásit

-
0
+

prostě pohádka. Dobré je to, jak ho dělníci poslali do strany, aby mohl rozvracet komunismus.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Typická fabrikace minulosti. Dělá to každý. Postupně, jak běží čas, si člověk minulost drobnými významovými posuny přetvoří tak, aby mu byla příjemná. Po čtyřiceti letech je z komunisty bojovník proti komunismu.Opravdu někdo věří, že komunista, člen strany, uvažoval ze všeho nejvíc o tom, jak komunisty zbavit moci? Směšné.Ale nejde o to se vysmívat, paměť klame každého. Jde o to tomu starému pánovi nevěřit ani slovo, ne ho bít. Prostě to byl kdysi Čingischán a přetvářel svět, jako všichni staří pánové.

Nahlásit

-
0
+