Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Hollywood chystá revoluci

4. 5. 2009
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Vyrábět to budou jistě všichni, náskok má podle všeho Philips.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hvězdné války, StarTrek - je kromě mne, ještě někdo v okolním vesmíru kdo to neviděl? :-))Z HV jsem viděl 20 minut toho dílu s mladým Harrisonem Fordem, ze ST jsem viděl 10 minut nějakého dílu.Pod pojmem Enterprice se mi vybaví ledadlová loď, účastík bitvy u Midway a dalších, nikoliv kapitán Kirk, či kdo :-))Oba Honzové - která továrna bude vyrábět ty obrazovky? Nákup akcií by byl zajímavý. A kdo drží patenty na tyto technologie ? :-)

Nahlásit

-
0
+

James Cameron se hodne chvali, ale ve skutecnosti nechce prozradit nic konkretniho, coz je vzdycky podezrele. Neco o realite 3D obrazu najdete zde http://www.hdtvblog.cz/novinky/3d-televize-neni-daleko.

Nahlásit

-
0
+

Ale těch dobrých deset procent ke štěstí stačí. Vám ne? Každý rok z Hollywoodu vzejde dvacet třicet nádherných filmů, v tom se asi shodneme. Co ale moc nechápu - kult kolem Hvězdných válek. Totálně sterilní, nesourodé, bez humoru, bez napětí. Těším se na Star Trek, jsem zvědav, co s touhle taky trochu „prkennou“ ságou dokáže režisér J. J. Abrams.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Sebevětší revoluce nezakryje fakt, že 90% hollywoodské produkce je bezobsažný blábol. A špatný film v hezkém kabátě je pořád špatný film a za ty peníze nestojí.PS: Na 3D hvězdné války se ale těším už teď.

Nahlásit

-
0
+

Jako investicni poradce jen dodam, ze tohle je presne duvod, proc nikdy nedoporucuji investovat do firmy, ktera vyrabi jedno spotrebni zbozi (napr. LCD obrazovky)... pokud tedy nevim, ze se firma chysta prijit s novym revolucnim vyrobkem. Investice do vyrobce onech 3D obrazovek by naopak mohla byt zajimava..Jan TraxlerFINEZ Investment Management

Nahlásit

-
0
+