Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Partyzáni s motyčkami útočí

8. 5. 2009
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Ještě bych rád přidal jedno návodné video od britského "gardeningového guru":http://www.you tube.com/watch?v=ssz8AvCrqoM

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

A pro vlastníky pozemků doporučuji místo sterilního trávníků s hradbou tůjek jedlý les (www.ekozahrady.com). Reakce veřejnosti zažívám stejné jako tito partyzáni :-)Jednou ze sdílených technik útoku je ozeleňování chodníků.

Nahlásit

-
0
+

Tohle mi připomíná jednu sécnu z Demolition mana (ehm!): http://www.youtube.com/watch?v=BD3ulOglkcI :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Vývoj nenaznačuje, že by se lidé hned tak chtěli vzdávat fyzického kontaktu, s výjimkou nejrůznějších otaku a hikikomori. Ale třeba nám to líbání zatrhne nějaká nová epidemie, píšu o tom v eseji v chystaném příštím čísle Finmagu .

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Pod komínem ocelárny? To bylo hitem v padesátých :-)) Abychom se na to líbání za dalších 50 let nevykašlali a nepoužívali virtuální realitu :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jasná věc!Zelená je dobrá :) Pod čím bychom jinak v budoucnu líbali naše drahé polovičky...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

SUPER! To je nádhera!Není nutné však jen partyzánštit. V domě, kde žiji máme také útočnou jednotku, (která je však legálně zvolená) a ta pečuje o zeleň v okolí domu. Není to tak krásné jako tvoří zahradní partyzáni, ale je milé se na trávník, stromy, živý zelený plot, keře podívat, když po práci přicházím domů.Jen je škoda, že prostor nemohou užívat děti (pád předmětu z vyšších pater může být nebezpečný) a tak po zahradě pobíhají jen psi. Co po sobě zanechávají asi všichni tuší :-(Za rok, za dva osadíme nové stromy a keře tak, aby neustále něco kvetlo.Taky dobrý, ne? :-)Přeji hezké kvetoucí jaro.

Nahlásit

-
0
+