Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Těšte se na svůj vyhazov

26. 5. 2009
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Dobry den,divam se na toto tema podobne, ne-li zcela shodne. Kez by Vas clanek otevrel oci vsem tem, kteri se ve sve mysli topi.Prozival jsem neco obdobneho a bohuzel mi trvalo nejakou dobu, nez jsem k tomuto dospel. Pro muj vlastni klid byl nejdulezitejsi, ba temer spasny, okamzik, kdy jsem se vymanil sam pred sebou z role obeti. Cesta byla trnita, lec prinesla ulevu, pohodu... Myslim, ze v nejednom pripade muze byt tezke rozpoznat, zda resim a komunikuji pracovni problem ve standartnich mantinelech, anebo je jiz prekracuji. Ale at uz osviceni mysli prijde kdykoliv, dulezite je, ze prijde. Ac je to zasadni zlom v uvazovani, muze jeste uplynout dlouha doba, nez svuj pristup zacneme skutecne menit.Osobne mi takovato situace prozita na vlastni kuzi hodne pomohla do celeho zivota. Pripomnelo mi to me zivotni cile. Zit cestne, uprimne, obstat sam pred sebou...Skoda, ze jste to nenapsal o rok drive:-D

Nahlásit

-
0
+

Děkuji za článek. Určitě pomůže řadě čtenářů vymanit se z nepříjemné pracovní situace. Budoucnost si každý z nás volí sám svými myšlenkami a činy. Když se vám vize vaší budoucnosti nelíbí, s chladnou hlavou ji přepište. Uvidíte, že to jde a slunce svítí i jinde. Hodně úspěchů!

Nahlásit

-
0
+

Pár poznámek: Ono se na řadě pracovišť bohužel opravdu často intrikuje, takže ten obraz, kdy je okolí "normální" a vy jste "paranoidní&quo t;je jen jednou z variant. Ale jak píšeš, Honzo, často je možné prorazit vodami i reálných intrik právě tou bezstarostností (ne ovšem zaslepeností ke skutečnosti).Když si představíme to horší, jsme víc v pohodě - tenhle jev mi potvrdila návštěva mezinárodního setkání autorů a fanoušků hororu. Málokde jsem potkal takovou koncentraci příjemných, vřelých lidí.

Nahlásit

-
0
+