Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Hurá, máme europrezidenta

23. 11. 2009
9 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

No eurohujeři radost mají, protože ještě doposud nepochopili a ani nechtějí chápat, že Bruselskému Supersojuzu nejde o jejich blaho, ale jen o blaho jeho byrokratů, které budou platit ze svých daní. Ještě jim nedošlo, že ti naši čeští "vyžírkové" ;jsou oproti těm v Bruselu hodně slabý čajíček..Pak bude totiž pozdě litovat,že Klaus měl 100%ní pravdu;)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Neznám zvoleného pána, ale tvrdí se, že je skvělý ekonom. Třeba je to správná volba, ale já o něm vůbec nic nevím a mimo Belgii taky není zrovna moc známy, opět se rozhodlo nějak zvláštně. To že se zvolil Belgičan mě vůbec nepřekvapuje, Němci a Francouzi jsou jistě velice spokojeni, jak jinak. Do světa se pouští velice málo informací, např. Lisabonská smlouva mi připadala jako tajný projet, který se řešil tak nějak tiše a potají. Kdyby nebyli šťouralové, tak by se lidé o Lisabonské smlouvě ani nedozvěděli. Je toho mnoho co se tutlalo a skrývalo. Ovšem někomu to je úplně jedno. Nechápu jak si někdo může myslet, že žijeme v demokracii. Uvidíme co nám vezme a přinese Brusel. Zatím jsme ztratili suverenitu, co bude dál si musíme počkat.

Nahlásit

-
0
+

Mě zajímá u všeho výkon/cena, nevím co mi to přinese a nevím kolik mě to stojí. Ale vím, že to jsou další obrovské 2 platy, na které někdo bude muset vydělat. k článku, tak jak neznám 198 členů posranecké sněmovny, tak neznám prezidenta EU, dobrou noc děti

Nahlásit

-
0
+

Ano jako eurooptimista radost mam. Prideleni prezidenta EU je pro mne prijatelnejsi nez jak byl naposledy zvolen prezident CR. Celoevropske dane by mi teoreticky vadit mohly, protoze mam firmu kvuli nasim prazskym vyzirkum zaregistrovanou v Anglii a nerad bych ji presouval nekam jinam. Vas priklad o priklaneni k Nemecku nebo k CR je spis prikladem nepochopeni smyslu EU. Z domomova mam bliz do Vidne a Bratislavy nez Prahy. Proc bych se tedy mnel osobne vice identifikovat s ČR nez z Nemeckem nebo treba Polskem? To mi prosim vysvetlete.

Nahlásit

-
0
+

zajimava reflexe

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

hurá už rok máme prezidenta čr!!!drazí, občané čr, už více než rok má naše republika prezidenta, jste spokojeni?pro pořádek připomínám, co to znamená:1. václav klaus byl zvolen způsobem, který ze všeho nejvíc připomínal volbu mafiánského bosse, veřejnost mohla sledovat toto ostudné divadlo leda u tv obrazovek, jste spokojeni?2. o václavu klausovi toho všichni víme více než dost, hlavně z jeho sebraných spisů a knih, ve kterých se věnuje především tématům, kterým nerozumí,jste spokojeni?3.o václavu klausovi máme velkou spoustu informací-nemá rád eu, nemá rád brusel, nemá rád ls, nemá rád zářivky, nemá rád batohy a džínové bundy, má rád volnou ruku trhu, tenis a jazz, žije ze státního platu a z prodeje knih, do daní se už neplete, neboť jakožto normalizační ekonom řeší globální oteplování, jste spokojeni?4.až nastane konflikt mezi bruselem (evropou) a moskvou, na jakou stranu se přikloní václav klaus? vážně si myslíte, že bude zcela nestranný?drazí klausofilové a rádoby liberálové,najděte si na googlu,co chcete, vaše dny skončily ...

Nahlásit

-
0
+

Já mám ještě něco: prý je proti vstupu Turecka do EU. Mám s ním tedy společný zájem. To mě potěšilo, asi to ale nebude stačit.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No myslím že ten poslední bod není fér. Protože žádný prezident není nastraný a to ani ten náš. Už to že je to Homo Sapiens (alespoň doufám) říká že že nestraný nebude. Už jen v krátké historii ČR jde najít mnoho příkladu kdy se prezident a vlastně celý stát vyprdnul na část obyvatelstva ve prospěch druhé a tak tomu činí dodnes. Takže jaký je rozdíl mezi sporem Francie vs ČR nebo Praha vs Osoblaha atd.

Nahlásit

-
0
+

Jediné, co jsme o něm dozvěděl já, je že má rád a sám skládá básně haiku. Na těchto základech můžete stavět :)

Nahlásit

-
0
+