Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Extrava-gun-za

28. 11. 2009
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Co jiného nás má zachránit před despotickým režimem než právě zbraň? Zbraň pod polštářem je záloha proti vlastnímu režimu, nikoliv pro spojence.U nás se takový režim příliš bát nemusí.Jinak souhlasím, že sleva daně na zbraních je skutečně absurdní. Absurdní mi ale připadá celá současná daňová politika. Kdyby státy tolik nepřerozdělovaly, nemusely by vůbec takové otázky jako sleva na dani řešit. Stát existuje kvůli obraně vůči vnějšímu nepříteli a pro vnitřní pořádek. To už přestávají plnit i USA.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Arsene, nedá mi to, abych se nezeptal, zda jste článek četl? Nikde v textu přece není o zákazu zbraní ani zmínka. Jediné, co mi je proti srsti, je pokud se právě zbraně stávají cílem vládních stimulů..Jinak ale souhlasím: sušenky jsou nepěkné zlo :) Zvlášť ty tvrdé cookies na obrázku. Až nás zase přijdou vyloupit, rozhodně si jich připravím pár do zásoby společně s horkým kelímkem kávy, ze kterého vyškrábu varování! :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Martine a co rovnou zakázat sušenky? Dle tohoto článku http://aktualne.centrum.cz/zpravy/kuriozity/clanek.phtml?id=647422 to vypadá, že máme doničení s nebezpečným zbožím. Sušenky s pudingem dokonce mohou způsobit i vážnější úrazy a mají tudíž nejvyšší koeficient!

Nahlásit

-
0
+

Dobrý den, neplete trochu jablka a hrušky dohromady? Spojenci nám samozřejmě pomohli, ale určitě nás nezachránily ty zbraně, které měli schované doma pod polštářem..Debata o tom, zda je lidská přirozenost dobrá zlá se táhne dějinami a odpovědět na ni ještě nedokázal nikdo....Co myslíte těmi "názory, které neodpovídají realitě"? Jak nás může zlevněná brokovnice zachránit před despotickým režimem?.Víc otázek než odpovědí. Omlouvám se....

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

...právo vlastnit zbraň je neopomenutelné právo demokratické země. Stačí se ohlédnout do historie a člověk zdravý pochopí. Bohužel nežijeme v růžovém světě: Kdepak bychom byli nebýt třeba spojenců ajejich zbraní... Zní to otřepaně, ale je to krutá pravda. Lidstvo je složeno z lidí - a ty mají vesměs neaklé úmysly. Ještě dobře že žijeme v Evropě, ale nenechejme se ovlivňovat názory, které neodpovídají realitě. Chceme se mít např. jako v Bělorusku?

Nahlásit

-
0
+

Na co tak může mladý člověk umřít? Medicína dokáže mnohé, rizikové období porodu a ranného dětství má člověk za sebou - takže místo nemocí se na první místa nutně dostanou nehody (ať už náhodné nebo z neopatrnosti), a sebevraždy.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No podle mě ne. Přijde mi to reálné. jinak - čerpal jsem odtud: http://www.vpc.org/nrainfo/phil.html

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zbraně jsou navíc v USA druhou nejčastější příčinou úmrtí u mladých lidí mezi 15 až 24 lety??Není to nějaké divné číslo??

Nahlásit

-
0
+