By mne zajimalo co mate proti olomouckym syreckum? Me voni a jim je rad. Jinak si myslim ze skladovat 17000 tun sejra musi byt docela nakladne, nebo je tam dost velka inflace ( hniloba, plisen apod.), zpatky jim toho mozna moc nevrati :) Proc ta italska firma radsi neprodava ten sejra do zastavarny?
Nahlásit
-
0
+
Josef Vejvoda|23. 10. 2009 16:48
Zaujal mě sýr v italské bance. Říkám si, že kdyby francouzské banky braly do zástavy červené víno, rakouské bílé víno, maďarské uherák, německé preclíky, slovinské pršut, britské pivo, irské whisky, belgické čokoládu, španělské pomeranče, polské ryby,ruské vodku,naše ty olomoucké tvarůžky,slovenské halušky, řecké olivy a bulharské rajčata, pak by v rámci EU významně akcelerovaly mezibankovní styky. Taková bankovní směnná deevoluce.
Diskuze: Řeč čísel
Přihlášení do diskuze
Diskuze
valesek|26. 10. 2009 17:32
Nahlásit
Josef Vejvoda|23. 10. 2009 16:48
Nahlásit