Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jaké akcie si nadělit pod stromeček?

24. 12. 2009
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Kvalitních bytů/domů je u nás asi opravdu málo. Pravidelně sleduji pořad Přes nový práh a pokud makléři schválně nevybírají ty nejhorší nemovitosti (důvod by se našel), je u nás situace opravdu zlá (každý nabízený byt/dům měl několik zásadních chyb a pokud je neměl, byl extrémně drahý). Často si říkám, že některý dům/byt musel navrhnout duševně chorý člověk. Někdy jde "jen" o levné materiály nebo špatně provedenou práci, to se ještě pochopit dá:)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

oboje

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zemědělské komodity opravdu vypadají zajímavě. Investujete do nich přes jejich producenty nebo raději přes certifikáty apod.?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Slaby dolar vuci cemu? Podivejte se, zpusobi-li nove tistene penize zvysenou inflaci, projevi se to do cen vsech komodit, nejen zlata. Nikdo nerika, ze oceneni zlata v dolarech nemuze rust. Ale stojim si za tvrzenim, ze zlato ztratilo lesk, tedy ze neni investicne zajimave. Urcite je rozumnejsi drzet zlato nez hotovost. Ale jako investici zlato nedoporucuji. Napr. zemedelske komodity povazuji za vyrazne atraktivnejsi..Jan TraxlerFINEZ Investmant Management

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Velmi ale velmi laicky napsáno.Zlato že ztratilo lesk? Co je to za hloupost.Pokud bude americký dolar tak slabý,budou se banky pakovat zlatem stále.Nemovitosti v ČR předražené,to je věc výběru lokality,kačdopádně kvalitních bytů u nás je málo.Těším se na dobu,kdy mi poradí skuteční odborníci.

Nahlásit

-
0
+

Když jsem u zlata (já ho v porftoliu mám zastoupené významnou měrou), na web jsem přidal výňatky z Hat Trick Report věnovaného zlatu.http://pro-investory.cz/ .Příštíroku bude "veselý", situace není stabilizovaná tak, jak se to snaží prezentovat v médiích. Rizika jsou např: možné dopady snížení ratingu Řecka.Kdo chce, najde na mém webu také odkaz na záznam kulatého stolu vybraných bloggerů - velmi doporučuji.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

S tim zlatem se bude pan Traxler jeste divit a litovat, ze ho nema :-)

Nahlásit

-
0
+