Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Bankovní prostitutky a hypoteční upíři

9. 10. 2009
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

A to máme pořád jedno z nejnižších procentuálních zastoupení vysokoškoláků mezi vyspělými zeměmi(průměr zemí OECD činí 26 procent, v České republice je vysokoškolsky vzdělaných pouze 13 procent obyvatel). Zatím je vysokoškolákem jen každý sedmý... Bude hůř :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Vysokoškolákem je dnes kdekdo, takže to snad ani o ničem nevypovídá. Ale jinak na mě ta slečna působí spíš jako feťačka, tam je souvislost s prostitucí zřetelnější.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Taky mě to pobavilo. Ale pouze do té doby, než jsem během minulého týdne 3x reagoval na námitku klentů, že prý v RB mají vklad za 6% p.a. Nechtěli věřit že to je jen něco málo přes 2,5 % čistého ročně :-)A pak těm klientům něco vysvětlujte ...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Před časem jsem seděl na pivu v areálu strahovských kolejí a asi jsem tam působil trochu nepatřičně (nebo tak nějak spokojeně), protože ke mně přišli dva kluci a ptali se mě, jestli nevim, na kterém baráku je ten bordel se studentkama a jak to tam funguje. Pro jistotu uvádím, že jsem měl ve vší slušnosti namířeno na vánoční večírek Tomáše Hummela z Partners :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Každý si v tom může najít to svoje :-) K té diplomované prostituci. Nedávno se dokonce psalo o tom, že se nějaké slečny otevřely bordel přímo na kolejích. A hádejte, kdo byl jejich nejčastějším návštěvníkem? No jejich profesoři... Asi měli slevu :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Já tu prostitutku pochopil podobně jako chlapíka v lochu - jako nadsázku, která se studenty nemá mnoho společného. Ono je to ale prý jinak, podle nějakého průzkumu mělo skandální procento současných českých vysokoškolaček sex za peníze a reklama má odkazovat právě na tohle. Jsem v tom asi trochu mimo, ale Aleši, autore a donedávna vysokoškoláku, jaks to pochopil ty?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Další dobrá reklama je od Raiffeisenbank ekonto garant na 6% úroků za 2 roky. Proč ne 30% za 10 let! nebo 100%!

Nahlásit

-
0
+

Věčně mladý upír by navodil obavu, že se hypotéky klient nikdy nezbaví. Což by pro banku nebyl moc dobrý marketing. A ani samurajský meč by mnoho důvěry nevzbudil.

Nahlásit

-
0
+