Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Hypotéka České pojišťovny

26. 3. 2008
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

České pojišťovny už mám celkem dost. Tato akce je jednou z dalších akcí ke klamání lidí. Tak jako v minulosti již několikrát. Jenom nechápu, jak jí můžou všechny ty praktiky procházet. V oblasti pojištění totiž není prakticky žádná ochrana klienta před klamavou reklamou a před zákeřnými praktikami. (Zejména tzv.konverze životního pojištění někdy kolem roku 2004 bylo sprosté okradení vlastních klientů ČP). A u kombinace živ.poj. s hypotékou nejde o porovnávání mezi základní variantou pojištění u ČP a rozšířenou variantou. Mělo by se srovnávat pojištění s průměrem trhu. V tom případě pak Hypotéka České pojišťovny není žádné terno a u jiných pojišťoven by se klient obešel lépe i bez podmínky vazby na hypotéku.

Nahlásit

-
0
+

Ahoj, mam ING.Pohled na výpis z účtu mě pokaždé rozesměje, ale moc ráda bych se nad ním konečně spokojeně usmívala. Umí mi s tím někdo pomoct? Zn.: Máš ING Konto a zajímá tě odměna?Kontakt: www.kontakting.cz

Nahlásit

-
0
+

Souhlas s Maxem. Jedna věc je chtít a věc druhá udělat. Zajímala by mě provázanost těch pojistek a HÚ. Na slevu 0,1% u banky netřeba velkého papírování, stačí otevřená pusa a pár konkurenčních návrhů :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Minimálně od toho pojištění jsem tedy čekal víc... Úspora nějakých pěti tisíc na 20 let na poj. nemovitosti je hezká, ale pořád o nějakých deset tisíc vyšší než u jiné velké pojišťovny (samozřejmě podle parametrů pojištění...)Ještě aby s tím ti jejich komedianti v terénu uměli pracovat. Liška taky dělá SS, PP, OPF, spotřebitelské úvěry a běžné účty poštovní spořitelny a bůhví co ještě, ale tři čtvrtiny armády umí napsat jen smlouvu o spoření a možná PEPŘ, i stavební úvěry za ně dělají jejich vedoucí...

Nahlásit

-
0
+

Vskutku se na hypotečním trhu odehrávají zajímavější věci než hypotéka České pojišťovny.mBank by mohla být v určitém segmentu revoluce,tento hybrid ČP a RB je jen další distribuční kanál těchto rigidních ústavů.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

...Co myslíte, jakou má na trhu šanci?...Každý produkt, jakož i tento "new-combinationquot;má šanci na úspěch přímo úměrnou výši provize, kterou ČP sítím nabídne. V duchu včerejšího článku pana Borkovce. Je vidět, že ČP se snaží ještě vyždímat něco z trhu, který se pomalu začíná orientovat na bezplatné hypotéky, nevázané na žádné nevýhodné pojištění. Alespoň co se týče například nabídky mBank a její bilanční systém.

Nahlásit

-
0
+