Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Hypotéky do supermarketu nepatří

1. 4. 2008
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

v rozhovore s riaditelom retailu Ceskej Sporitelne pre E15 to nedopadlo dobre ani pre maklerov:" E15: Jaký je u vás pomer mezi nesplácenými hypotékami prodanými ve vašich pobockách a prodanými pres tretí stranu? Ty, co prijdou pres brokery, jsou nesplácené sedmkrát casteji. "

Nahlásit

-
0
+

Vůbec nejde o to, kde se hypotéční úvěr sjednává, ale spíše s kým. Nedostatečná odborná úroveň a srozumitelné poskytování všech informací potřebných ke kvalifikovanému rozhodování zájemce o hypotéku se ve značné míře týká i pracovníků bank. Ostatně právě ony mystifikují veřejnostreklamními slogany o snadném splácení hypotečních úvěrů a lákají ji na akční úrokové sazby v prvním období fixace. To je problém a ne multibranding.

Nahlásit

-
0
+

zaujímavý rozhovor potvrdzujúci, že ani medzi maklérmi to nie je úplne ok:http://www.e15.cz/rozhovory /jiri-skorvaga-nechceme-se-uca stnit-davoveho-hypotecniho-sil enstvi-19437/"Jakýje u vás poměr mezi nesplácenými hypotékami prodanými ve vašich pobočkách a prodanými přes třetí stranu? Ty, co přijdou přes brokery, jsou nesplácené sedmkrát častěji. "

Nahlásit

-
0
+