Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Nova na trhu s uměním

21. 7. 2008
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Něco mi asi uniklo. Proč jsou fotografie tak drahé, když jich lze vyrobit téměř neomezené množství? Nebo je ke každé přidáván i její negativ?

Nahlásit

-
0
+

Dobrý den, to pravda samozřejmě není, článek byl velmi účelový a redaktoři velmi přesně věděli, co chtějí napsat ještě před tím, než jsme se sešli.Podmínkou spolupráce je projít si finanční analýzou, protože nejsme finanční supermarket, který prodá komukoliv cokoliv, ale finanční poradci, kteří se snaží, aby byly jednotlivé finanční produkty klientů sladěny a podporovaly se. A to bez finanční analýzy rodiny zajistit nelze.Rodné číslo se používá až pro vyplnění případných smluv, pro analýzu potřeba není a jeho uvedení nebo neuvedení tak nemá vliv na poskytnutí služby (naopak datum narození pro řadu produktů potřeba je).Stejně tak poradci vědí, že doporučení fungují pouze v případě, že je klient spokojen a dá pozitivní referenci. Doporučení tedy nejde vynutit a každý poradce ví, že nejprve musí svého klienta zaujmout.

Nahlásit

-
0
+

taky jsem prekvapen, ze vasi poradci to misto nevyuzivaji. cetl jsem dnes o vas (Partners) v Euru a byl jsem teda velmi prekvapen. nemile teda musim rict.P.S. je pravda, ze vyzadujete 15 kontaktu na zname a rodne cisla jinak se semnou nebudete bavit?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Copak fotky. Ale hlavně, milí kolegové poradci, klientské centrum je tu pro vás a vaše klienty, abyste se nemuseli scházet po kavárnách a restauracích jako nějací šmudlové . Kapacity tu jsou, takže nejlepší lokalita v Praze je vám k dispozici.

Nahlásit

-
0
+

V souvislosti s tímto článkem chci pozvat čtenáře k návštěvě sídla redakce Finmag (Klientské centrum Partners na Václavském náměstí - hned vedle koně), kde v současné době vystavuje velkoformátové fotografie náš kolega Pavel Kohout. Pavle, promiň :-)

Nahlásit

-
0
+

Podobně jako u akcií, také u umění je podstatnou částí ceny "story" díla a jeho autora. U Tichého asi hraje roli romantický příběh zneuznaného génia žijícího na maloměstě a teprve mnohem později objeveného.Mnohem víc než Tichý se mi líbí Kubeš. Kubešův příběh je velmi podobný, až na to, že jeho fotografie jsou ze všech hledisek o 1000 procent lepší než Tichého. Ještě ale nebyl tak docela objeven snoby, takže je k mání takřka za hubičku.

Nahlásit

-
0
+