Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: AEGON vsadil na ZFP

21. 8. 2007
14 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

V unoru nás oslovil známí , že nám udělá bezvadnou nabídku a že budeme mít provizi z uzavřených smluv. Do dnešního dne jsme žádnou provizi nedostali, máme uzavřeno plno nesmyslných smluv o kterých nás mylně informovali, převáděli jen uzavřené smlouvy z důvodu , aby měli oni vyplacené provize, zatajili informace že při přechodu k jinému penzijnímu fondu nám budou stržený peníze, podali nám informaci, že dostaneme dvě státní podpory za rok z toho důvodu nám uděli další stavební spoření, když jsem si začal zjištovat jak jsou výhodné smlouvy které nám dali tito chlapci k podpisu zjistil jsem že jsme pouze tratili peníze a ted je problém tyto smlouvy rušit. Na počátečním školení s náma jednali jak z malýma dětma , pozor v návštěvnících sedí plno jejích lídí a jsou ze všech pouček které vám tam řeknou ohromně nadšení, takže nemáte šanci říct cokoliv negativního, protože vás hned umlčí. Navíc máme na jedné smlouivě zfalšovaný podpis , dle zdělení pojištovny AEGON takže jsme ted museli podpis ke zrušení smlouvy notářsky ověřovat. Na další smlouvě je pojistná částka úplně jiná než se ve zkutečnosti potom musela platit a opět je to u pojištovny AEGON.

Nahlásit

-
0
+

Nesouhlasím s Vámi. Měl byste se raději věnovat vlastní práci a tomu aby byla kvalitní a ne neadresně kritizovat.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zdravím, no myslím si že všichni tady tvdí jak je kdo špatný. Háže se špína na druhé jen proto, že o tom druhém ví jen něco co se kdy kde doslechl. Michal Urban je to známý člověk pro ZFP a myslím si osobně, že i skvělý člověk a určitě tady nešíří žádné blbosti o tom, že zrovna Vaše společnost je na nic. Nevěřím tomu, že tolik lidí co dělá ZFP by bylo tak slepých kdyby to bylo špatné, sami si to uzavřeli a pracovali u této společnosti dlouhé roky. Víte dnes jsem četla spousty recenzí samé blafy. Ale proč protože tomu lidi nerozumí a nechtějí. Chtějí jen rychle vydělat a nezajímá je proč to uzavírají. Ale jsou lidi, kteří chtějí opravdu druhým dobře poradit. Jo jak, už jsem dneska taky vyčetla, tak se tady nějací pojišťováci brání, že oni jsou ti dobří a všichni ostatní ti špatní. Víte co Vám řeknu, ti co se chvástají nejvíce ví o všem všeho všudy jen co nabízí jejich pojšťovna jinak neví vo co go. Co tak si pozjišťovat, která pojišťovna má jaké nabídky a zkusit to porovnat. Pak mi napšte další recenzi.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nebudu vnášet emoce do již tak napjaté situace.Fakt je,že jsem od konkurence Partners a jsem makléř.Nejvyšší státní zkoušky u ČNB a pět let praxe.Má zkušennost je taková,že od ZFP potkávám samé prasárny.Kombinace (stavebko na milion cílová částka,KŽP na 1000,- kč měsíčně,penzijko na 1500,- měsíčně atd...to nemá s poradenstvím už nic společného.Jen to kazí pověst slušných poradců.Tohle zakladá někdo za účelem vlastního zisku a ne jako poradce.ZFP je ostuda,která dělá jen špatné jméno pctivým poradcům.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ještě jedna kacířská........Proč mají všechny poradenské společnosti v portfoliu PP a sjednávají na malé částky svým klientům?Protože mají strach,že by mohl přijít jiný "poradci", anabídnout klientovi "státní dotace a subvence,daňovou optimalizaci" a nastal by boj o klienta.Tomu se říká poradenství,co?Ubohé.

Nahlásit

-
0
+

Penzijní připojištění skuteční finanční poradci nevyužívají.1)Netransparentnos t2)Neflexibilita3)Nikdonikdy na penzi v PP nenaspořil ani nenaspoříProtože státní příspěvek je limitován objemem peněz,které jsou hluboko pod hranicí efektivního spoření.Další věc je,že přílišná regulace těchto příspěvků vede k tomu,že vzhledem k investičním horizontům je PP tak konzervativní,že vzniknul podivuhodný hybrid.Hybrid,který dosahuje a bude dosahovat výnosů tak malých a kreditních rizik zároveň tak vysokých,že to na trhu finančních produktů v ČR nemá obdoby.Jestliže jsem v minulosti kritizoval IŽP jakožto spořící nástroj,tak dnes musím objektivně uznat,že oproti PP,to není tak zlý produkt.Oba jsou pochopitelně zcela nevhodné k akumulaci kapitálu.IŽP umí někdy aspoň rozumně pojistit.PP neumí nic.Je to jem výsledek finančnického lobby a politických úplatků.Každý poradce,který tohle neprohlédne,se minul povoláním.Takže tak,jak jako jsme zlomili hůl nad tajemnými univerzálními ŽP a většinou kapitálovek,zlom me už konečně hůl i nad tímto otřesným kanálem nákladů obětovaných příložitostí.

Nahlásit

-
0
+

A mi to zase připadá, jako byste se snažil nepřímo říci, že ČNB de facto kritizuje způsob prodeje produktů v ZFP Akademii. Četl jsem mnoho prohlášení a doporučení ČNB, ale v žádném z nich nic podobného nebylo.Myslím, že ze ZFP Akademie děláte jednoho velkého strašáka.Jsme na pozici manažera obchodní sítě v ZFP Akademii a za celou dobu jsem ani jednou nepronesl nic špatného o konkurenci. Lidé jako jste vy, ve společnosti Partners, mě vedou k tomu, abych přehodnotil své stanovisko.Možná právě kvůli Vám si budu myslet o společnosti Partners, že je plná lidí, kteří si vidí sotva na špičku nosu a namísto aby konali, tak jen moc mluví o ničem. S pozdravem M.U.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Aegon dobře ví co dělá, dokáže si to spočítat. Proč by měl Aegon vsadit na slabšího koně, když může vsadit na favorita? Díky velikosti společnosti ZFP je pro Aegon právě tahle společnost velice zajímavá. ZFP může klientům nabídnout spoustu produktu ze strany Aegonu, jsou to produkty na špičkové úrovni. Partners je kvalitní společnost, ale její vystupování vůči ZFP mě trápí a myslím si, že je to ze strany Partners neférové jednání... ZFP ve velkém množství nepřevádí penzijní připojištění, ani to dělat nebude, Aegon pro ZFP připravila penzijní připojištění tak, aby zaujala i mladší generaci a to díky bonusu. Dokonce se plánuje další bonus pro ty, kteří spoří déle. Produkce se vytváří u nových klientů a ne u klientů kteří již využívají PF, čímž ZFP nějak zvlášť neovlivňuje jiné partnery. Aegon připsal svým klientům za rok 2007 uctihodných 4.5% plus bonus 2% , jak to bude vypadat v budoucnu, to se nechme překvapit. Já osobně sázím na to, že PF od Aegonu bude dalších letech pro klienty zajímavou volbou.

Nahlásit

-
0
+

Je jasné, že si Aegon vsadil na ZFP. Aegon dobře ví co dělá, dokáže si to spočítat. Proč by měl Aegon vsadit na slabšího koně, když může vsadit na favorita? ZFP může klientům nabídnout spoustu produktu ze strany Aegonu, jsou to produkty na špičkové úrovni a dovolím si tvrdit, že patří mezi nejlepší produkty v ČR.. Partners je kvalitní společnost, ale její pomluvy mě trápí a myslím si, že je to ze strany Partners neférové jednání. Raději by se měli zaměřit na svůj systém, než nesmyslně vyjadřovat svoje názory proti konkurenci.. ZFP nikdy nikoho nepomlouvala a opravdu to nemá ani za potřebí. ZFP ve velkém množství nepřevádí penzijní připojištění, ani to dělat nebude, Aegon pro ZFP připravila penzijní připojištění tak, aby zaujala i mladší generaci, tady se teprve produkce vytváří. Produkce se vytváří u nových klientů a ne u klientů kteří PP již vlastní, čím ZFP nějak zvlášť neovlivňuje jiné partnery. Někteří tvrdí, že Aegon si udělal reklamu za rok 2007 tím, že připsal klientům 4.5% plus bonus 2% to klienty hodně osloví, nechme se překvapit. Já osobně sázím na to, že PF od Aegonu bude dalších letech pro klienty nejzajímavější.

Nahlásit

-
0
+

další zaslepený chudák

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Není nad to si o sobotách hezky zatleskat a zaskandovat.My , my , jenom my......

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Já si myslím že prostě těžíte na hlouposti lidí. Toď vše. Je to až neetické jak jste donutili lidi k hromadné mánii a jak po velkých skupinách chodí na vaše seance.

Nahlásit

-
0
+

No je to hezky připravený a cílený článek Partners proti ZFP akademii. Osobně si myslím, že ZFP má Vaším klientům co nabídnout a sám osobně jsem jim toho dost nabídnul. Jste prostě oproti gigantu ZFP tak malí, že jen kritizujete a pláčete. podívejte se sami na sebe. A ZFP narozdíl od Vás o Vás nikde nemluví a neprobírá Vás ani ve svých časpopisech, nemá pomluvy a spekulace za potřebí. Každou sobotu je tolik nových lidí co se chtějí vzdělávat na semináři, že vy tolik smluv neuděláte za rok. Prostě hold o kom se nemluví jako by neexistoval a o Partners se tedy moc nemluví. Takže nechte závisti a zkuste se sami polepšit ju?

Nahlásit

-
0
+

Připadá mi to vše jako na divokém západě. Na jedné straně se kritizují praktiky honů nezkušených poradců na klienty v souvislosti s malou zkušeností těchto tzv.finančních poradců a na straně druhé se vychvaluje ZFP, která právě uplatňuje se svými zprostředkovateli ten nejneserióznější způsob prodeje finančních produktů. A to způsobem, který kritizuje i ČNB ve svém upozornění občanům. Je vidět, že AEGON, který se vychvaluje nějakými vysokými výnosy a péčí o klienty, hledí ve skutečnosti jenom na svůj ekonomický prospěch. Jinak by se nedala do spolku se společností, jako je ZFP.

Nahlásit

-
0
+